Ανόρθωση: Νέα πλατφόρμα οικονομικής ενίσχυσης με στόχο 1.911.000 ευρώ
Ανακοίνωση κάλεσμα στον κόσμο κάνει η Ανόρθωση για να σώσει την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πάρα πολύ βαρύς όπως φαίνεται ήταν ο τραυματισμός στο ισχίο που ταλαιπωρούσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων του στην Μελβούρνη. Όπως χαρακτηρίστηκα αποκάλυψε ο Κρέγκ Τάιλι, διευθύνων σύμβουλος του Αυστραλιανού Όπεν, ο Σέρβος αγωνιζόταν με ένα σκίσιμο 3 εκατοστών στο ισχίο.
Συγκεκριμένα ανέφερε σε συνέντευξη του στην SEN Sportsday :« Είδα με τα μάτια μου το σκίσιμο , είδα με τα μάτια μου τα αποτελέσματα των εξετάσεων .Υπήρχε μεγάλη φημολογία για το εάν ήταν πραγματικός ο τραυματισμός».
Ενώ ενθυμούμενος και το γεγονός ότι και ο Ραφαέλ Ναδάλ είχε κατακτήσει το γκραν σλαμ της Μελβούρνης αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών υποστήριξε: «Είναι πραγματικά απίστευτο , τι μπορούν να πετύχουν αυτοί οι αθλητές αντιμετωπίζοντας τέτοιου είδους τραυματισμούς».
Υπενθυμίζεται πως μετά τον θρίαμβο του «Νόλε» και την κατάκτηση του 22ου μεγάλου τουρνουά ο 35χρονος Σέρβος τενίστας πάτησε και την κορυφή στην παγκόσμια κατάταξη επιστρέφοντας στο νούμερο 1.
sport-fm.gr