Το παγκόσμιο τένις υποκλίνεται για ακόμα μια φορά στον Νόβακ Τζόκοβιτς , με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Αυστραλιανού Όπεν να αναφέρει λεπτομέρειες για τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πάρα πολύ βαρύς όπως φαίνεται ήταν ο τραυματισμός στο ισχίο που ταλαιπωρούσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων του στην Μελβούρνη. Όπως χαρακτηρίστηκα αποκάλυψε ο Κρέγκ Τάιλι, διευθύνων σύμβουλος του Αυστραλιανού Όπεν, ο Σέρβος αγωνιζόταν με ένα σκίσιμο 3 εκατοστών στο ισχίο.
Συγκεκριμένα ανέφερε σε συνέντευξη του στην SEN Sportsday :« Είδα με τα μάτια μου το σκίσιμο , είδα με τα μάτια μου τα αποτελέσματα των εξετάσεων .Υπήρχε μεγάλη φημολογία για το εάν ήταν πραγματικός ο τραυματισμός».
Ενώ ενθυμούμενος και το γεγονός ότι και ο Ραφαέλ Ναδάλ είχε κατακτήσει το γκραν σλαμ της Μελβούρνης αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών υποστήριξε: «Είναι πραγματικά απίστευτο , τι μπορούν να πετύχουν αυτοί οι αθλητές αντιμετωπίζοντας τέτοιου είδους τραυματισμούς».
Υπενθυμίζεται πως μετά τον θρίαμβο του «Νόλε» και την κατάκτηση του 22ου μεγάλου τουρνουά ο 35χρονος Σέρβος τενίστας πάτησε και την κορυφή στην παγκόσμια κατάταξη επιστρέφοντας στο νούμερο 1.
sport-fm.gr
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Μπογκνταν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/07 @ 20:30
Ο Τέιλορ Φριτζ ξεπέρασε το εμπόδιο του Χατσάνοφ με 3-1 σετ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «4» του Wimbledon.
07/07 @ 21:54
Νόλε θα πει… αλύγιστος: ο Άλεξ Ντε Μινόρ προηγήθηκε στα σετ, έπαιξε τένις υψηλού επιπέδου, όμως ο 38χρονος Σέρβος «γύρισε» το ματς και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γουίμπλεντον και 63η «οκτάδα» Grand Slam της καριέρας του!
06/07 @ 19:34
Η Ρωσίδα τενίστρια, Παβλιουτσένκοβα διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για εύνοια της αντίπαλης της, Σόνεϊ Κάτραλ επειδή είναι Βρετανίδα...
05/07 @ 00:00
Ο Κάρολος Αλκαράθ κέρδισε δύσκολα τον Στρούφ με 3-1 σετ και ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα απέναντι στον Ρούμπλεφ, κυνηγώντας σπουδαίο ρεκόρ στο Wimbledon.
03/07 @ 20:31
Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση του Στέφανου Τσιτσιπά, τονίζοντας πως δεν βλέπει την απαιτούμενη πρόοδο από τον Έλληνα πρωταθλητή.
03/07 @ 19:12
Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έλενα Ριμπάκινα και να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Wimbledon για δεύτερη σερί χρονιά.
BEST OF THEMASPORTS