Πανέτοιμη ενόψει Ομόνοιας

Πανέτοιμη ενόψει Ομόνοιας

Ανάρτηση ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια έκανε η Ανόρθωση, η οποία ενημέρωσε πως η προετοιμασία έχει ολοκληρωθεί.

Η ανάρτηση της Ανόρθωσης:

Με πρωινή προπόνηση που έγινε στο «Α. Παπαδόπουλος» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με την Ομόνοια(2/2,19:00) στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας προέρχεται από ισοπαλία 0-0 απέναντι στη Δόξα ενώ το ίδιο σκορ έφεραν και οι «πράσινοι» απέναντι στην Πάφος FC. Στον πρώτο γύρο η Ομόνοια είχε επικρατήσει με 2-0.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως στο φινάλε των μεταγραφών προέκυψαν ανακατατάξεις στο ρόστερ των «πρασίνων» με τον Μπρούνο Φελίπε να αποχωρεί και τους Artem Biesiedin και Χαράλαμπο Κυριακίδη να εντάσσονται.

Εισιτήρια για τον αγώνα διατίθενται μέσω του www.anotickets.com και στις 17:30 θα ανοίξουν και ταμεία στο γήπεδο.

 

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Fernandes Correira Gustavo

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Oliveira Melo Fabio

AVAR: Χατζηβασιλείου Θωμάς

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

«Αίμα και άμμος» έγινε ένα ακόμα ματς της Άιντραχτ! Αν και δέχθηκε τρίτη σερί φορά από τρία γκολ, η ομάδα της Φρανκφούρτης απέσπασε σε «νεκρό» χρόνο το 3-3 από τη Βέρντερ.