Ανείπωτη τραγωδία στη Βραζιλία καθώς πούλμαν που μετέφερε μέλη των ομάδων Κ18 και Κ16 της Esporte Clube Vila Maria Helena έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα παιδιά.
Πολλές φορές τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν ορισμένα γεγονότα. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/01) πούλμαν που μετέφερε τις ομάδες Κ18 και Κ16 της Esporte Clube Vila Maria Helena έπεσε σε χαράδρα.
Στο πούλμαν επέβαιναν συνολικά 34 άτομα με τέσσερα παιδιά να χάνουν τη ζωή τους. Συγκεκριμένα, απεβίωσαν δύο 15χρονοι, ένας 13χρονος και ένας 18χρονος.
Η ομάδα επέστρεφε από τουρνουά που συμμετείχε στο Ρίο όπου η ομάδα Κ18 κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ εκείνη της Κ16 τερμάτισε στη δεύτερη θέση.
Όλοι οι υπόλοιποι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και από αυτούς δύο παρέμειναν για νοσηλεία και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η Μπρέντφορντ προκάλεσε πόνο στην Τσέλσι στο 90'+3' με πανέξυπνο τρόπο από πλάγιο άουτ, με το τελικό 2-2 να πικραίνει φοβερά τους «μπλε» που πίστεψαν στο 85' ότι είχαν κάνει ηρωικό come-back.
Συνεχίζει ακάθεκτη η Νάπολι! Η πρωταθλήτρια της Serie A δεν «μασάει» από έδρες και πέρασε άνετα από το «Αρτέμιο Φράνκι» επικρατώντας 3-1 της φλύαρης Φιορεντίνα που παρέμεινε χωρίς νίκη!
Άλλο ένα απίθανο Derby d’Italia, άλλη μια φορά που η Ίντερ τα κάνει… μαντάρα και μια Γιουβέντους που με τρομερά γκολ και ανατροπή στο 90’+1’ επιβλήθηκε 4-3!
Τότεναμ για μεγάλα πράγματα, Γουέστ Χαμ για... μιζέρια. Τα «σπιρούνια» έφτασαν στο 3-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και προκάλεσαν άλλη μια εφιαλτική βραδιά στον Πότερ και την ομάδα του.
Η «καυτή» Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με σκορ 5-0 το Αμβούργο στην «Allianz Arena» και έκανε το 3Χ3 στην Bundesliga, με τον Χάρι Κέιν να βρίσκει δίχτυα δύο φορές.