Ανείπωτη τραγωδία στη Βραζιλία καθώς πούλμαν που μετέφερε μέλη των ομάδων Κ18 και Κ16 της Esporte Clube Vila Maria Helena έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα παιδιά.
Πολλές φορές τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν ορισμένα γεγονότα. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/01) πούλμαν που μετέφερε τις ομάδες Κ18 και Κ16 της Esporte Clube Vila Maria Helena έπεσε σε χαράδρα.
Στο πούλμαν επέβαιναν συνολικά 34 άτομα με τέσσερα παιδιά να χάνουν τη ζωή τους. Συγκεκριμένα, απεβίωσαν δύο 15χρονοι, ένας 13χρονος και ένας 18χρονος.
Η ομάδα επέστρεφε από τουρνουά που συμμετείχε στο Ρίο όπου η ομάδα Κ18 κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ εκείνη της Κ16 τερμάτισε στη δεύτερη θέση.
Όλοι οι υπόλοιποι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και από αυτούς δύο παρέμειναν για νοσηλεία και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο Τάρικ Τισουντάλι αποτελεί παρελθόν κι επίσημα από τον ΠΑΟΚ, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κορ Φακάν, με τον «δικέφαλο» να τον ευχαριστεί την προσφορά του.
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πείσει με τον ρόμβο στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι, ηττήθηκε 2-0 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και δείχνει πως έχει ακόμα δουλειά μπροστά της για να βρει σταθερότητα.
Σε διαδικασία εξελίξεων βρίσκεται το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Αλ Χιλάλ έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.