Νέες δηλώσεις την Τετάρτη από τον εκπρόσωπο τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρη Χριστοφόρου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM.

Για Λάζαρο και την ενίσχυση που έγινε: «Έχει μια ολοκληρωθεί η διαδικασία επαφών με συμφωνία και ευχαριστήσαμε τον Χριστοδουλόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα μας. Έπεσαν τίτλοι τέλους από χθες βράδυ, όλες τις πλευρές ευνοούσε να κλείσει αυτό το θέμα. Για άνεργο θα πρέπει να είναι πέραν των έξι μηνών. Δεν θα προκύψει κάτι τέτοιο. Ο σχεδιασμός και στο μέσα και στο έξω έχει ολοκληρωθεί».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, ο αντίπαλος τα λέει όλα. Περιμένουμε να γίνει ένα μεγάλο ντέρμπι. Η νοοτροπία με την οποία κατεβαίνουμε στο γήπεδο είναι για να κερδίσουμε. Τα κίνητρα δεν είναι λιγότερα, έχουμε κίνητρα και το βασικότερο όλων είναι το όνομα που εκπροσωπούμε, το μέγεθος δηλαδή του συλλόγου. Οφείλουμε να το κάνουμε αυτό και μέσα από αγωνιστική μάχη. Και αυτό θα ισχύει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ανεξάρτητα αν η βαθμολογία δεν μας επιτρέπει πολλά πράγματα».

Για τον κόσμο: «Αναμένουμε αρκετό κόσμο αύριο. Είναι και παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον των οπαδών. Είναι καθημερινή και φέτος τις έχουμε μαζέψει τις καθημερινές. Αυτό που θα πούμε στον κόσμο είναι πως η ομάδα προετοιμάστηκε για να τα δώσει όλα για τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά: «Αρτυματάς, Εμπραλίτσε και Χρυσοστόμου είναι εκτός. Από εκεί και πέρα θα δούμε για τους υπόλοιπους Γουαρίς και Κίκο, θα πρέπει να δώσουμε το χρόνο για να το εξακριβώσουμε. Επιστρέφει ο Πάντσεον που ήταν τιμωρημένος με τη Δόξα».

Για το κύπελλο: «Θέλουμε να πάρουμε και φέτος το κύπελλο. Αν είναι οιωνός ότι θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό στην πορεία ας είναι. Όμως δεν είναι με το παρελθόν που κερδίζεις παιχνίδια, αλλά με την απόδοσή στο γήπεδο. Κανένας δεν έχει κερδίσει εύκολα τον Ολυμπιακό, οπότε πρέπει να τον υπολογίσουμε και να σεβαστούμε. Παρόλα αυτά είναι νωρίς ακόμη, δεν έχουμε καν ημερομηνία για τους αγώνες».

Για την βελτιωμένη παρουσία της ομάδας: «Η εικόνα δεν ικανοποιούσε κανένα και οι κινήσεις όχι μόνο μεταγραφικές που έγιναν ήταν για να την αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο κ. Σάντης είναι καθημερινά κοντά στην ομάδα και προχωρεί σε ενέργειες έτσι ώστε όλα αυτά τα προβλήματα που μας ταλαιπώρησαν, να διορθωθούν».

Για τις δηλώσεις του Πετρίδη περι επενδυτών: «Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και οποιοσδήποτες άλλος, έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του κατά την κρίση του. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είναι καθήκον της ΚΟΠ να διασφαλίσει ότι η ισονομία στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος ισχύει για όλους»

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο… -ThemaSports
19/04 @ 09:24

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο…

Οι χιλιάδες οπαδοί της Ανόρθωσης, τις επόμενες μέρες, θα ακούνε συνεχώς για αποχωρήσεις απο την ομάδα τους. Φεύγει η διοίκηση Σάντη, φεύγουν παίχτες, θα ανοίξει η πόρτα και για τον Αντόνιο Πριέτο.

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!-ThemaSports
18/04 @ 15:36

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την συμφωνία για αποχώρηση του Τεχέρα με το τέλος της σεζόν.

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας-ThemaSports
18/04 @ 12:54

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας

Τοποθετήθηκε για το θέμα Τσίκο αλλά και το ενδεχόμενο να φύγουν πρωτοκλασάτοι παίκτες από την Κυρία ο Ανδρέας Σάντης.

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
18/04 @ 11:59

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Σάντης αναφέρθηκε στο δάνειο που είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει αλλά και για το δάνειο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»-ThemaSports
18/04 @ 11:47

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»

Ο Ανδρέας Σάντης στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM τοποθετήθηκε για τις φήμες ότι απέρριψε επενδυτές για την Ανόρθωση.

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»-ThemaSports
18/04 @ 11:42

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στον κύριο Πουλλαΐδη και τη συνεισφορά του στην Κυρία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ