MENU

Themasports.com

Ανακοίνωσε τον Άβιλα η Λουντογκόρετς - Το ποσό που πήρε ο Ολυμπιακός

Η Λουντογκόρετς έκανε και επίσημα δικό της τον Γκονσάλο Άβιλα, ανακοινώνοντας σήμερα (01/02) την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό, με τα ρεπορτάζ στη Βουλγαρία να λένε ότι κόστισε 600.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Και με την... βούλα ποδοσφαιριστής της Λουντογκόρετς είναι από σήμερα (01/02) ο Γκονσάλο Άβιλα, με την βουλγάρικη ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Στην σχετική ανακοίνωση δεν υπάρχει ενημέρωση για την διάρκεια του συμβολαίου των δύο πλευρών ή το οικονομικό κομμάτι.

Ωστόσο, τα ρεπορτάζ αναφέρει ότι το ποσό που έβγαλε από τα ταμεία της η Λουντογκόρετς για να πείσει τους Πειραιώτες να πουν το ναι για την παραχώρηση του Ισπανού δεξιού μπακ αγγίζει τις 600.000 ευρώ.

Ο Άβιλα βρίσκεται ήδη στην Τουρκία και το Μπέλεκ, όπου προετοιμάζεται η νέα του ομάδα, λόγω της χειμερινής διακοπής του πρωταθλήματος.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΠΟΕΛ

28

61

ΑΕΚ

28

57

ΑΡΗΣ

28

57

ΠΑΦΟΣ

28

52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

28

50

ΟΜΟΝΟΙΑ

28

42

Β' Όμιλος

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

28

41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

28

39

ΑΕΛ

28

38

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

28

30

ΔΟΞΑ

28

24

ΕΝΠ

28

22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

28

19

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

28

13

TAGS

X