MENU

Themasports.com

Χρυσοστόμου: «Τόσα θέλουμε για παλιές αμαρτίες - Υπάρχουν παγίδες και κίνδυνοι για επενδυτή...» - Τι είπε για Πουρσαΐτίδη και μέλλον

Νέες δηλώσεις τη Δευτέρα από τον πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννο Χρυσοστόμου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM.

Για την πορεία της ομάδας: «Η αξία των επιτευγμάτων προσδίδει στους ανθρώπους που απαρτίζουν ένα σωματείο. Το επίτευγμα αντανακλά σε όλους τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τα νέα παιδιά του Δ.Σ. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα σε όλους αυτούς, γιατί όταν αρχίσαμε τη σεζόν τα συναισθήματά μας και η λογική μας, ήταν μετέωρα, μεταξύ του περιβάλλοντος που είχε δημιουργηθεί στον ποδοσφαιρική χάρτη της Κύπρου με τους επενδυτές και τα μεγάλα μπάτζετ. Από εκεί και πέρα η θέληση και η βούληση να σταθούμε αξιοπρεπώς, μας έβαζε περισσότερη πίεση που έκανε τον καθένα ξεχωριστά και όλον τον οργανισμό να είναι πιο συγκεντρωμένος, πιο επιφυλακτικός και συνεχώς σε εγρήγορση»

Για τα οικονομικά και γιατί δεν προχώρησε η Νέα Σαλαμίνα στη σύναψη συμφωνίας με κάποιον επενδυτή: «Εμείς που είμαστε στα ενδότερα βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική, ο κόσμος έχει μια άλλη εικόνα. Ο κόσμος νομίζει πως είναι εύκολο να έρθει ένας επενδυτής, όμως δεν είναι. Υπάρχουν παγίδες και κίνδυνοι. Το παράδειγμα της Αλκής είναι ενδεικτικό τι πρέπει να προσέχεις και τι όχι. Ο κόσμος δεν γνωρίζει τι κίνδυνους υπάρχουν και τι δυνατότητες να προσελκύσεις έναν επενδυτή. Και επειδή βλέπουμε τι μας έχει δείξει αυτή η ιστορία και επειδή τυγχάνει να γνωρίζω την οικονομική κατάσταση σωματείου με επενδυτές, μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι οι επενδυτές μπήκαν όταν τα σωματεία ήταν στο χείλος του γκρεμού. Εμείς δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα, με παλιές αμαρτίες. Διευθετήθηκαν από το 2012 μέχρι σήμερα σχεδόν 80 υποθέσεις και έμειναν 3-4 υποθέσεις στις όποιες χρειάζεται ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Πιο συγκεκριμένα είναι αγωγές που προσπαθούμε να λύσουν εξωδικαστικά. Μιλάμε για κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, περίπου 300-400 χιλιάδες. Υπάρχουν και οι οφειλές προς το κράτος που είναι διευθετημένες με μηνιαίες δόσεις. Κάποια έσοδα δυστυχώς αντί να πάμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πάνε σε παλιές αμαρτίες. Η Νέα Σαλαμίνα και δεν θα χουμίσω το σπίτι μου, υπάρχουν οι προϋποθέσεις αυτό το σωματείο να κάνει καλύτερα πράγματα στη βάση των οικονομικών της δεδομένων και να κάνει καλύτερα με έναν σωστό επενδυτή».

Για τα μεταγραφικά: «Μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει. Θα παίξει ρόλο το οικονομικό»

Για τον Πουρσαϊτίδη: «Εμείς θέλουμε να πορευτούμε μαζί και τα επόμενα χρόνια. Θα κάτσουμε με τον Σάββα να κουβεντιάσουμε κάποια στιγμή και πιστεύω ότι θα τα βρούμε».

Για τη συνέχεια: «Πάμε για τη νίκη στον αγώνα με την Πάφο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Δεν έχουμε ούτε πίεση ούτε άγχος. Θα παίξουμε ελεύθερα. Καλώ και τον κόσμο να στηρίξει σε άλλο ένα παιχνίδι την προσπάθεια των παικτών μας».

 

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΠΟΕΛ

28

61

ΑΕΚ

28

57

ΑΡΗΣ

28

57

ΠΑΦΟΣ

28

52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

28

50

ΟΜΟΝΟΙΑ

28

42

Β' Όμιλος

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

28

41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

28

39

ΑΕΛ

28

38

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

28

30

ΔΟΞΑ

28

24

ΕΝΠ

28

22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

28

19

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

28

13

TAGS

X