Themasports teamΝέες δηλώσεις τη Δευτέρα από τον εκπρόσωπο τύπου της Πάφος FC, Πολύβιο Παλιούρα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM.
Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Κρατάμε την εμφάνιση της ομάδας ήταν αρκετά καλή. Είχαμε ευκαιρίες, θέλαμε τη νίκη, όμως δεν είχαμε το ζητούμενο του ποδοσφαίρου που είναι το τέρμα. Όσο δεν βάζεις τέρμα, δεν κερδίζεις, αυτό είναι δεδομένο. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε το «τρίποντο».
Για τις αλλαγές του Μπεργκ: «Ο κάθε προπονητής γνωρίζει καλύτερα τα δεδομένα και τις κινήσεις του εν ώρα αγώνα. Δεν έχουμε τις γνώσεις, ούτε τις σπουδές για να κρίνουμε τον προπονητή της ομάδας μας. Είναι διαφορετικά τα δεδομένα από την κερκίδα σε σύγκριση με τον πάγκο. Οι καταστάσεις είναι διαφορετικές».
Υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία; «Κανένα. Ήταν δική μας ευθύνη που δε φτάσαμε στη νίκη, δίκαιο είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, μέσα σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι το ΓΣΠ».
Για τη Νέα Σαλαμίνα: «Το επόμενο ματς είναι κόντρα σε μία ανεβασμένη ομάδα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά μέσα στις προπονήσεις. Χρειαζόμαστε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά, με βασικό στόχο την έξοδο στην Ευρώπη».
Για τα αγωνιστικά: «Δύσκολο ματς, όμως ξεκάθαρα για τη νίκη θα «παλέψουμε» και αυτή θέλουμε ως ομάδα μπροστά στον κόσμο. Η αντίπαλος έρχεται με εξαιρετικά αποτελέσματα, την έχουμε παρακολουθήσει, όμως πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, ειδικότερα τώρα που είμαστε γεμάτοι, δίχως απουσίες».
Για το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και όμορφο. Ο φίλαθλος θέλει να βλέπει θέαμα, είναι εξαιρετικό που υπάρχει ανταγωνισμός. Θα υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά μέσα στη σεζόν, πρέπει να τα δεχόμαστε ως ομάδα».
Για τη διαφορά της ΑΕΚ με τους υπόλοιπους: «Υπάρχει πολύς δρόμος, δεν τελείωσε τίποτα, θέλουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας για να πετύχουμε κάτι σημαντικό».
Για την ενίσχυση: «Θα πρέπει να περιμένουμε ως τη τελευταία στιγμή, εάν προκύψει κάτι εξαιρετικό, μόνο τότε θα προχωρήσουμε σε έξτρα ενίσχυση».
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα της αποψινής αναμέτρησης που διεξήχθη στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην Πάφο και τη Μονακό, για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/11 @ 23:04
Μετά το τέλος του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην Πάφο και τη Μονακό, ο διοικητικός ηγέτης της Κυπριακής ομάδας, Σεργκέι Λομάκιν, κατέβηκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση και τον βαθμό, ενώ είχε και συνομιλία με τον Νταβιντ Λουίζ που ήταν εκπληκτικός σε ακόμη ένα παιχνίδι.
26/11 @ 22:18
Εκτός από τον έναν πολύτιμο βαθμό, με τον οποίο παραμένει γερά στο κόλπο για την 24άδα, η Πάφος συνεχίζει να... «φορτώνει» τα ταμεία της με ευρώ!
26/11 @ 22:10
Ο Κύπριος διεθνής τερματοφύλακας της Πάφου, Νεόφυτος Μιχαήλ, δεν ήταν σε καλή βραδιά απόψε, όμως μετά το τέλος του αγώνα με τη Μονακό, πήρε μία δυνατή τονωτική «ένεση» για τη συνέχεια, αφού αποθεώθηκε από τη Θύρα 5, η οποία φώναξε ρυθμικά το όνομα του, με τον Μιχαήλ να πηγαίνει μπροστά από το Νότιο Πέταλο μαζί με τους συμπαίκτες του και να ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη του.
26/11 @ 21:18
Μπορεί η Πάφος να έχανε από τη Μονακό στο ημίχρονο με 1-2 στο στάδιο «Αλφαμέγα», όμως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν έχασε την αισιοδοξία του!
26/11 @ 20:47
Για πρώτη φορά μετά από μία οκταετία, ο Νταβίντ Λουίζ σκόραρε στο Champions League, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Πάφο ενάντια στη Μονακό.
26/11 @ 20:10
Δηλώσεις στη Cytavision έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, πριν από την έναρξη του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τη Μονακό, για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
BEST OF THEMASPORTS