Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Ήταν μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είμασταν η ομάδα που είχαμε αρκετές φάσεις και στα δυο ημίχρονα για να σκοράρουμε κάποιο γκολ. Δεν καταφέραμε όμως να πάρουμε αυτό που έχει σημασία στο ποδόσφαιρο το γκολ, και πήραμε τον βαθμό. Παλιά θα μας ικανοποιούσε ο βαθμός όμως με την εμφάνιση της ομάδας μας χθες δεν μα ικανοποιεί».

Για το ότι η ομάδα ήταν καλύτερη στην επανάληψη: «Είμασταν πολύ πιο επιθετικοί στο Β μέρος. Περιορίσαμε την Ομόνοια όμως όπως είπα δεν βρήκαμε το νόημα του ποδοσφαίρου».

Για τη συνέχεια και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι όποτε αυτό κάνουμε, βλέπουμε το επόμενο. Υπάρχει δρόμος μπροστά και είναι μεγάλο το πρωτάθλημα. Είναι αυτό που κοιτάμε από σήμερα. Θα γίνει στην έδρα μας και δεν θέλουμε να έχουμε οποιαδήποτε απώλεια. Ειναι ανεβασμένη η Νέα Σαλαμίνα και θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θα το δούμε με απόλυτη σοβαρότητα. Ίσως να έχουμε μόνο μια απουσία με τον τιμωρημένο Ζουνίνιο. Θα αποφασιστεί σε ποιοι παιχνδιια θα εκτίσει την ποινή του, ή με τη Νέα Σαλαμίνα ή με την ΑΕΛ».

Για την κριτική των φίλαθλων για τις αργοπορημένες αλλαγές του Μπεργκ: «Πάντοτε οι φίλαθλοι έχουν τη δική τους άποψη. Όταν δεν έρχονται τα επιθήματα αποτελέσματα υπάρχουν παράπονα. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα και γνωρίζει ποιους θα χρησιμοποιήσει».

Για το ντεμπούτο του Ίβουσιτς: «Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και όπως είδαμε ήταν αρκετά καλή η εμφάνιση του. Είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας και φάνηκε ότι ήταν πολύ άνετος με τις κινήσεις του. Έδειξε ότι είναι σε καλή διάθεση και θέση να βοηθήσει την ομάδα. Είναι ένα καλό δίδυμο με τον Άντος. Για τον Ολαθάμπαλ θα δούμε, δεν χρειάζεται να διαγραφεί παίκτης αλλά θα δούμε σήμερα ή αύριο αν θα γίνει κάτι με την περίπτωση του».

Για την απουσία του Σεμέδο: «Η καινούργια του ομάδα θέλησε να είναι πιο νωρίς εκεί όποτε μέσα στο Σαββατοκύριακο αποχώρησε. Είναι ένα μεγάλο βήμα για τον ίδιο που θα τον βοηθήσει να εξελιχτεί ακόμη περισσότερο».

Αν θα καλυφθεί το κενό που αφήνει ο Σεμέδο: «Ναι το πιο πιθανό είναι αυτό. Υπάρχουν επαφές με παίκτες. Μείνανε μόλις λίγες ώρες και για θα δούμε εάν θα έχουμε ακόμη μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής ή θα συνεχίσουμε ως έχουμε. Το πιο πιθανό είναι να γίνει κάποια κίνηση. Αν δεν βρεθεί κάτι κάλο τότε δεν θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή. Είναι κάτι που δεν θέλω να σχολιάσω, πριν να ολοκληρωθεί κάτι. Θα δούμε εάν θα έχουμε θετική κατάληξη με τους υποψήφιους στόχους».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»-ThemaSports
26/04 @ 11:32

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη για τον στόχο της 4ης θέσης. Σημειώνουμε ότι αν η Πάφος τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα, θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμα κι αν ηττηθεί στον τελικό του κυπέλλου από την Ομόνοια...

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!-ThemaSports
25/04 @ 14:35

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!

Θα επιδιώξει να μιμηθεί τον συμπολίτη της η Πάφος

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο-ThemaSports
25/04 @ 17:30

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο

Η καλή εμφάνιση του Ζάιρο και τα δύο γκολ ήρθαν την κατάλληλη στιγμή...

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»-ThemaSports
22/04 @ 14:37

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»

O εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ-ThemaSports
22/04 @ 11:25

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τάνκοβιτς.

«Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στην Πάφο - Θα έχουμε σοβαρά θέματα το καλοκαίρι»-ThemaSports
22/04 @ 11:09

«Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στην Πάφο - Θα έχουμε σοβαρά θέματα το καλοκαίρι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ