Της λείπει το νεύρο και η ένταση…

Της λείπει το νεύρο και η ένταση…

Βάσει της εικόνας που έβγαλε στο χθεσινό ντέρμπι με την Πάφο, η Ομόνοια δεν είναι μπορεί να είναι δυσαρεστημένη για το αποτέλεσμα. Πάλι καλά που στο δεύτερο ημίχρονο, όταν χρειάστηκε να επέμβει (σε δυο περιπτώσεις) ο Φαμπιάνο, έδειξε τα γνωστά αντανακλαστικά του, αποτρέποντας το γκολ…

Αν τους διδόταν το καθαρό πέναλτι λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο, θα ήταν άλλη η συζήτηση για το φιλμ της αναμέτρησης.

Κατάπιαν καθαρό πέναλτι οι Πορτογάλοι

Μια επισήμανση που μπορεί να γίνει, μετά από άλλο ένα παιχνίδι της Ομόνοιας, είναι ότι πρόκειται για σύνολο που λείπει από τους πλείστους παίχτες της, η ένταση και το νεύρο.

Για να βγάζει τόσο «ανάλαφρη» εικόνα η Ομόνοια, εννοείται ότι φέρει ευθύνη ο άνθρωπος που στέκεται μπροστά από τον πάγκο της, ο Γιανίκ Φερέρα.

Δεν είπαμε ότι πρέπει να χτυπιέται σαν τρελός, για να το «διαπερνά» και στους παίχτες, όμως είναι ένα από τα μειονεκτήματα του Βέλγου-Ισπανού τεχνικού.

Έχουν προθεσμία μέχρι αύριο τα μεσάνυκτα, για να φέρουν επιθετικό κορυφής. Υπάρχει βεβαίως και το παράθυρο για άνεργους παίχτες, που θα είναι ανοικτό για μερικές μέρες τον Φεβράρη.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Πως τα καταφέρνουν έτσι με τα εννιάρια... 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο μάνατζερ του Μαντσίνι για να ολοκληρώσει το deal με ΑΠΟΕΛ!

Έρχεται Κύπρο ο μάνατζερ του Μαντσίνι για να ολοκληρώσει το deal με ΑΠΟΕΛ!

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που... φλερτάρει έντονα με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Ντανιέλ Μαντσίνι, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες!