Έκοψε τη βασιλόπιττα στο Τσίρειο ο Μιχαηλίδης

Έκοψε τη βασιλόπιττα στο Τσίρειο ο Μιχαηλίδης

Την βασιλόπιττα έκοψαν στο Τσίρειο υπό την παρουσία του Ανδρέα Μιχαηλίδη και Ανδρέα Μυλωνά.

Η ανάρτηση:

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και το μέλος του Συμβουλίου Ανδρέας Μυλωνάς παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΓΣΟ στο Τσίρειο, στη Λεμεσό το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ επισήμανε: «Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού πρέπει να πω πως αισθάνεται υπερήφανος. Πέρυσι ήμουν εδώ σε όλους τους αγώνες και χειροκρότησα στις νίκες σας. Δεν υπολόγιζα ότι ο ΓΣΟ είχε τόση αγωνιστική δύναμη. Μπράβο στους προπονητές και στους γονείς που κάνουν θυσίες για να φέρουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό».

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Ανδρέας Μυλωνάς συμμετείχαν στην κοπή της βασιλόπιτας και στις βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών του ΓΣΟ.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αμάντ Ντιαλό λύτρωσε την Ακτή Ελεφαντοστού στο 90'! (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Ο Αμάντ Ντιαλό λύτρωσε την Ακτή Ελεφαντοστού στο 90'! (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Με «χρυσό» σκόρερ τον Αμάντ Ντιαλό η Ακτή Ελεφαντοστού έκαμψε την αντίσταση του Εκουαδόρ (1-0), κάνοντας ιδανικό comeback σε Mundial μετά από 12 χρόνια.