Ο Γιούργκεν Κλοπ αντέδρασε στην κριτική που δέχεται για τη φετινή πορεία της Λίβερπουλ, τονίζοντας πως δεν έγινε ξαφνικά κακός προπονητής.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δύο εβδομάδες σχεδόν μετά τη συνάντησή τους στην Premier League, Μπράιτον και Λίβερπουλ τίθενται ξανά αντιμέτωπες την Κυριακή (29/1) στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.
Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε τη φετινή πορεία των "κόκκινων" που βρίσκονται στην 9η θέση με 29 βαθμούς και αντέδρασε στην κριτική που δέχεται, τονίζοντας πως δεν έγινε ξαφνικά κακός προπονητής.
"Αν μου αρέσει η πρόκληση; Νομίζω ότι το είπα πριν το πει ο Πεπ. Είναι ο λόγος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο για να είμαι 100% ειλικρινής. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο και ναι, η τελευταία χρονιά ήταν εξαιρετικά έντονη, πολύ περισσότερο από ό,τι θα μπορούσαμε να περιμέναμε, γιατί ποιος περιμένει να πάει και στους τρεις τελικούς;
Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά με λιγότερους τραυματισμούς, νομίζω ότι θα συμφωνούσαμε όλοι ότι θα μπορούσαμε να έχουμε τέσσερις ή πέντε βαθμούς περισσότερους.
Δεν είναι μια καλή σεζόν, αλλά είμαστε κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και αυτό είναι μια φυσιολογική σεζόν.
Οι τραυματισμοί το έκαναν πιο δύσκολο και μετέτρεψαν τον μέσο όρο σε κακό μέχρι στιγμής. Εάν τρεις σημαντικοί, καθοριστικοί παίκτες είναι εκτός λόγω τραυματισμού και δεν μπορείτε να τους αντικαταστήσετε, δεν είναι απλό
Το έχω ξαναπεί, δεν έγινα κακός προπονητής από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν είμαι τόσο καλός όσο νομίζουν κάποιοι, αλλά δεν είμαι τόσο κακός όσο λένε κάποιοι άλλοι. Φανταστείτε ότι βλέπετε ένα διαφορετικό πρόσωπο εδώ και σας λέει όλα αυτά τα πράγματα. Φανταστείτε κερδίσαμε και τα τέσσερα τρόπαια και έκανα διακοπές".
sport24.gr
Στον τελικό της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ, αν η Πάφος FC κερδίσει την ΑΕΚ και στεφθεί κυπελλούχος, θα κάνει το back to back και θα προστεθεί στην άτυπη λίστα με τις Κυπριακές ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο για δύο (ή περισσότερες) συνεχόμενες χρονιές.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/05 @ 00:09
Οι επαφές της οικογένειας Βιρτζ με τη Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαιώνονται, ενώ η Μπάγερν παραμένει στο παιχνίδι, παρά τις προτιμήσεις της Λεβερκούζεν και την προφορική συμφωνία με τους Άγγλους.
13/05 @ 23:55
Η Σαμπντόρια δεν τα κατάφερε. Η βραδιά της 13ης Μαΐου του 2025 θα μείνει στην ιστορία της ως μαύρη κηλίδα, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της υποβιβάστηκε στη Serie C...
13/05 @ 23:40
Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε ανακοίνωση για όσα συνέβησαν ανάμεσα σε Βαγγέλη Μαρινάκη και Νούνο Εσπίριτο Σάντο μετά το 2-2 με τη Λέστερ.
13/05 @ 23:08
Ο θρύλος της Τζιρόνα, Στουάνι, έδωσε ξανά τη λύση και η ομάδα του πέρασε με το ζόρι από την έδρα της υποβιβασμένης Βαγιαδολίδ (0-1) για να κάνει άλμα παραμονής.
13/05 @ 22:46
Την πρόθεση του Κάρλο Αντσελότι να προσθέσει τον Κακά στο τεχνικό του επιτελείο στη Σελεσάο, αποκάλυψε το βραζιλιάνικο CNN!
13/05 @ 22:01
Ο αρχηγός της ΑΕΚ ευχαρίστησε δημόσια τον Ματίας Αλμέιδα για τη συνεργασία τους, με ένα λιτό μήνυμα στα social media συνοδευόμενο από κοινές τους φωτογραφίες.
BEST OF THEMASPORTS