Πόλυς Χαραλάμπους

Πήρε και το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ, δείχνοντας για άλλη μια φορά, ότι φέτος έχει όλο το… πακέτο, για να καταφέρει τον Μάιο, να πάρει βόλτα τον τίτλο του πρωταθλητή μέχρι τις Φοινοικούδες...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εννοείται, ότι αν και πήρε αέρα 4 βαθμών από την πιο έμπειρη ομάδα που κυνηγά το τρόπαιο, δεν πρόκειται να της… κοτσάρουμε την ετικέτα του ακλόνητου φαβορί. Τέλος του Γενάρη, θα λέγαμε κάτι τέτοιο, μόνο αν μια ομάδα «έχτιζε» διαφορά πέραν των 10 βαθμών.

Οι οπαδοί των κιτρινοπρασίνων, λαχτάρησαν πάντως στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Ανακουφίστηκαν όταν είδαν τον Κβιλιτάια, να στέλνει την μπάλα έξω απο πολύ πλεονεκτική θέση… Θα ήταν σαν ήττα για την ομάδα του Όλτρα, αν ο ΑΠΟΕΛ κατάφερνε να σώσει τον βαθμό στα… χασομέρια.

Έχουν γραφτεί… αρκετοί ύμνοι, για το συγκρότημα του Ισπανού τεχνικού. Το σημείο που… γοητεύει, όχι μόνο τις χιλιάδες υποστηρικτές της ομάδας, αλλά και ανθρώπους που υποστηρίζουν άλλες ομάδες, είναι η… τρομερή ποιότητα που διαθέτει, από την μέση και μπροστά.

Ειδικά ο Γάλλος εξτρέμ Φαράζ, ο οποίος στα τελευταία ματς, δεν αρκείται στο να «τορπιλίζει» τις αντίπαλες άμυνες, αλλά «παστελώνει» και τις εστίες, κάνοντας το για τρίτο συνεχόμενο ματς.

Μπόλικη ποιότητα έχει ο Μαγυάρος Γκιούρτσο, χθες δεν έμεινε για πολύ στο γήπεδο (ελπίζουν να μην έπαθε σοβαρή ζημιά), αλλά πρόλαβε να εκτελέσει το φάουλ που έφερε το γκολ από τα αποδυτήρια.

Αμυντικά… χάνουν σε κάποιες στιγμές τους αντιπάλους εξτρέμ, αλλά είναι από τα πιο δημιουργικά μπακ του πρωταθλήματος, οι Ροζάλες και Γκαρθία. Χτες ο Ισπανός αριστερός μπακ, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη…

Ο Τσάβι Ρόκα, αν και πήρε γκολ από αρκετούς παίχτες η ομάδα, σε καμία περίπτωση δεν δείχνει να εφησυχάζετε… Φέρνοντας κι άλλους παίχτες για την επίθεση. Ήταν θετικός στο ντεμπούτο του ο κροάτης Μαρίν Γιάκολις. Ο Ούγγρος Νίκολιτς, τον οποίο πληροφορίες τον φέρουν να έρχεται αντί του Αμπουμπακάρι (που μετάνιωσε) αν και είναι 35 χρόνων, στα ντουζένια του ήταν μηχανή του γκολ.

Ξέρει άλλωστε ο τεχνικός διευθυντής, ότι έχει να περάσει ακόμα από πολλές... κακοτοπιές η ομάδα, για να κατορθώσει να… βγάλει τον κόσμο στους δρόμους της Σκάλας, σε 3,5 μήνες. Να μην ξεχνάμε ότι προσεχώς θα έχει υποχρεώσεις και για το Κόνφερενς Ληγκ…   

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Δυνατό βίντεο και μήνυμα!-ThemaSports
27/04 @ 12:37

ΑΕΚ: Δυνατό βίντεο και μήνυμα!

Η ΑΕΚ δημοσίευσε βίντεο με τα πανηγύρια παικτών-κόσμου, μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια.

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ για Ανόρθωση: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, οι οπαδοί μας ανέβασαν ψηλά»-ThemaSports
27/04 @ 11:17

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ για Ανόρθωση: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, οι οπαδοί μας ανέβασαν ψηλά»

H AEK δημοσιεύει δηλώσεις του προπονητή της, Ραν Μπεν Σιμόν, ενόψει του αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Κομβικός!-ThemaSports
25/04 @ 12:40

Κομβικός!

Μπορεί να ήταν πολλές φορές στον πάγκο αλλά τώρα που καίει η μπάλα είναι κομβικός

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί-ThemaSports
25/04 @ 12:00

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί

Η ΑΕΚ θέλει να ξορκίσει τις σκιές από το παρελθόν

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ-ThemaSports
24/04 @ 21:48

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ

Ο Φράνκο Τόνγκια είναι από τους κορυφαίους της φετινής ΑΕΚ.

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ-ThemaSports
24/04 @ 17:00

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Ο Μαρκ Ντίμερς έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την φανέλα της ΑΕΚ, την φετινή σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ