Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, σύμφωνα με το πρωινό δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σήμερα Κυριακή, αρχικά ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ στο δυτικό μισό του νησιού αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Ωστόσο, από το μεσημέρι κυρίως και μετά ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Τις αυγινές ώρες δεν αποκλείεται σε περιοχές του εσωτερικού και των νοτιοανατολικών παραλίων να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια, στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια παράλια και λίγο ταραγμένη, στα δυτικά παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Από το μεσημέρι της Τρίτης και μετά αναμένεται παροδική βελτίωση των φαινομένων, ενώ από αργά το βράδυ της Τρίτης αλλά και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι και πάλι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, κατά τόπους μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση τη Δευτέρα και μη αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη, αναμένεται περαιτέρω μικρή πτώση στη θερμοκρασία για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

tothemaonline

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η συναρπαστική ζωή του Τζoν Χριστοδούλου ξετυλίγεται-ThemaSports
18/04 @ 09:46

Η συναρπαστική ζωή του Τζoν Χριστοδούλου ξετυλίγεται

Τον χαρακτηρίζουν ως τον μεγιστάνα με τη χρυσή καρδιά. Ο λόγος για τον Τζον Χριστοδούλου, ο οποίος στην πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη, ξεδιπλώνει τις σελίδες του βιβλίου της συναρπαστικής ζωής του.

Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με drones και πυραύλους – Παγκόσμια ανησυχία-ThemaSports
14/04 @ 01:00

Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με drones και πυραύλους – Παγκόσμια ανησυχία

Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με drones και πυραύλους – Λεπτό προς λεπτό

Άσχημα νέα για καταναλωτές: Τερματίζεται ο μειωμένος φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα - Πόσο θα αυξηθούν οι τιμές-ThemaSports
28/03 @ 15:17

Άσχημα νέα για καταναλωτές: Τερματίζεται ο μειωμένος φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα - Πόσο θα αυξηθούν οι τιμές

Αυξήσεις που θα βάλουν «φωτιά» στις τσέπες των καταναλωτών έρχονται σύντομα αφού εντός λίγων ημερών θα καταργηθεί η μείωση στον φόρο κατανάλωσης.

Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας-ThemaSports
28/03 @ 13:36

Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας

Τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας που αποφασίστηκαν μετά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβούλιο ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός.

Οι 3 πιο πιθανοί λόγοι που πονάς στο γόνατο-ThemaSports
23/03 @ 16:38

Οι 3 πιο πιθανοί λόγοι που πονάς στο γόνατο

Κάθε πόνος στο γόνατο δεν σημαίνει το ίδιο πράγμα και καλό είναι να συμβουλευτείς έναν ειδικό.

ΜΟΥΣΚΑΛΛΗΣ: «Μονή Αββακούμ – Ευκαιρία για κάθαρση»-ThemaSports
22/03 @ 10:40

ΜΟΥΣΚΑΛΛΗΣ: «Μονή Αββακούμ – Ευκαιρία για κάθαρση»

Ο κάθε χριστιανός νοιώθει λύπη , πόνο και απογοήτευση, ακούοντας και διαβάζοντας για τα γεγονότα στην μονή του Αγίου Αββακούμ. Ο κάθε πολίτης, ο κάθε χριστιανός νοιώθει ντροπή για όσα προκλητικά γίνονται στην χριστιανική αυτή μονή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ