Η ΑΕΚ με αφορμή και τις δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα για τα καπνογόνα στην OPAP Arena ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός στα παιχνίδια που έρχονται για να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ΑΕΚ με αφορμή και τις δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στην κάμερα της COSMOTE TV για τα καπνογόνα στην OPAP Arena που δημιουργούν μια αποπνικτική ατμόσφαιρα ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός στα παιχνίδια που έρχονται για να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας.

Το σχετικό ποστάρισμα αναφέρει:

"Ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του, έχουν μείνει έκθαμβοι από το μέγεθος και τον όγκο της στήριξης στην ΑΕΚ, από το πρώτο κιόλας φιλικό της προετοιμασίας με τη Γκενκ στο Βέλγιο. Ενθουσιάζονται με αυτό και ο Αργεντινός τεχνικός μας δεν χάνει ευκαιρία να το τονίζει. Το ίδιο έγινε και στις δηλώσεις του σήμερα στην COSMOTE TV για το ματς της Κυριακής με τον Άρη, στην OPAP Arena.

Παράλληλα όμως, ακριβώς επειδή νιώθει πλέον κομμάτι της ΑΕΚ και πιστεύει πολύ σε αυτό που δίνει ο κόσμος στην ομάδα μας, δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα θέμα που προκαλεί τεράστιες δυσκολίες, αλλά και κινδύνους. Στην αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί η υπερβολική χρήση καπνογόνων.

«Τους αισθανόμαστε κοντά μας, αισθανόμαστε την ενέργεια που μας δίνουν. Και πάντα είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον. Γιατί πραγματικά παίζουν σημαντικό ρόλο στο δικό μας σύστημα παιχνιδιού, συμμετέχοντας από την εξέδρα. Πιστεύω ότι το μόνο λυπηρό σε όλο αυτό είναι ότι υπάρχει κόσμος που υποφέρει από τα καπνογόνα, είναι κυρίως θέμα υγείας. Αλλά θεωρώ ότι ο κόσμος μας είναι πολύ έξυπνος και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια, τα καπνογόνα θα είναι ελάχιστα ή και καθόλου», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα.

Όλοι οι φίλοι της ομάδας μας που θα βρεθούν στην OPAP Arena και την Κυριακή και σε όλα τα επόμενα κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια, πρέπει να δώσουν μεγάλη σημασία στην έκκληση και του προπονητή μας. Δεν κερδίζουμε τίποτα από την εικόνα που δημιουργείται. Προκαλούνται κίνδυνοι πρώτα απ' όλα για την υγεία μας και κατά δεύτερο λόγο για την ομάδα μας. Δεν πρέπει να μας νοιάζει τι γίνεται αλλού και αν και ποιες τιμωρίες υπήρξαν.

Το αμέσως επόμενο διάστημα στο γήπεδο μας θα έρθουν ομάδες που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν κάθε μας απροσεξία για να δημιουργήσουν θέματα. Εκτός των άλλων δεν πρέπει να τους δώσουμε την χαρά να πέσουμε στην παγίδα τους. Δεν χρειαζόμαστε καπνογόνα, δεν χρειαζόμαστε προβλήματα με κροτίδες που μπορεί να δώσουν εργαλεία στα χέρια όσων θέλουν να μας δημιουργήσουν προβλήματα.

Ας ακούσουμε τον Ματίας Αλμέιδα, ας ακούσουμε την φωνή της αγάπης μας για την ΑΕΚ και της λογικής. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κοντά στην ΑΕΚ μας, με τον τρόπο που πρέπει".

 sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 «Λήξη συναγερμού»: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή-ThemaSports
17/04 @ 20:31

«Λήξη συναγερμού»: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

Η UEFA πήρε θέση και έσβησε τη… φωτιά που είχε ανάψει με την είδηση πως Έλληνα παίκτης βγήκε θετικός σε ντόπινγκ τεστ. Η ΕΠΟ ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα.

Μεντιλίμπαρ: «Σκοπός είναι η νίκη, η φιλοσοφία μας δεν πρόκειται να αλλάξει»-ThemaSports
17/04 @ 20:19

Μεντιλίμπαρ: «Σκοπός είναι η νίκη, η φιλοσοφία μας δεν πρόκειται να αλλάξει»

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Πέταξε για το όνειρο του ΤΕΛΙΚΟΥ η Κ19 του Ολυμπιακού!-ThemaSports
17/04 @ 16:41

Πέταξε για το όνειρο του ΤΕΛΙΚΟΥ η Κ19 του Ολυμπιακού!

Η Κ19 του Ολυμπιακού αναχώρησε σήμερα για τη Νιόν της Ελβετίας με σκοπό να συμμετάσχει στο final-4 του Youth League.

«Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ - Επιβεβαιώνεται και από τον ΕΟΚΑΝ»-ThemaSports
17/04 @ 16:36

«Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ - Επιβεβαιώνεται και από τον ΕΟΚΑΝ»

Δεν είναι ο Φώτης Ιωαννίδης ο διεθνής, το δείγμα του οποίου βρέθηκε θετικό σε αντικανονικές ουσίες, σύμφωνα με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Τρομερό γκολ με απευθείας φάουλ σε παιχνίδι μεικτών Κ14 -ThemaSports
17/04 @ 23:22

Τρομερό γκολ με απευθείας φάουλ σε παιχνίδι μεικτών Κ14

Απίθανο γκολ με εκτέλεση φάουλ σημειώθηκε στο Ηράκλειο-Μεσσηνία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ14.

Σκάουτ από Στουτγκάρδη και Λεβερκούζεν στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός! -ThemaSports
17/04 @ 14:55

Σκάουτ από Στουτγκάρδη και Λεβερκούζεν στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με πληροφορίες σκάουτ των Στουτγκάρδη και Μπάγερ Λεβερκούζεν θα βρίσκονται στο «Σουκρού Σαράτσογλου» προκειμένου να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον Σαντιάγκο Έσε στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ