Θέλησε την πρώτη του κούπα στη Σ. Αραβία, αλλά δεν θα τη διεκδικήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την Αλ Ιτιχάντ να επικρατεί 3-1 της Αλ Νασρ και να περνάει στον τελικό του Σούπερ Καπ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Θα πρέπει να… περιμένει για να πάρει την πρώτη του κούπα στη Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Η Αλ Νασρ του Πορτογάλου σούπερ σταρ ήταν κατώτερη των περιστάσεων και είδε την Αλ Ιτιχάντ να επικρατεί με το εμφατικό 3-1, για να πάρει αυτή την πρόκριση για τον τελικό του Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας, εκεί όπου την περιμένει ήδη η Αλ Φεϊχά.
Ο Ρομαρίνιο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Αλ Ιτιχάντ στο πρώτο μέρος. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στο 15ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 43’ έφτιαξε το 2-0, το οποίο σκόραρε ο Χαμνταλά στο 43’ και έστειλε την ομάδα του με μεγάλο προβάδισμα στα αποδυτήρια.
Στο 67ο λεπτό ο Ταλίσκα κατάφερε να μειώσει σε 2-1, βάζοντας ξανά την Αλ Νασρ στο παιχνίδι, ωστόσο η ομάδα του Ρονάλντο δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στην συνέχεια με αποτέλεσμα να το πληρώσει. Διότι ανοίχτηκε υπερβολικά για να ψάξει την ισοφάριση και είδε τους αντιπάλους τους να στέλνουν για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα τους.
Ο Σανκετί στο 90+4’ έκανε το 3-1, κλειδώνοντας την πρόκριση για την Αλ Ιτιχάντ στον τελικό του Σούπερ Καπ! Κάπως έτσι, ο «CR7» θα πρέπει να περιμένει άλλη στιγμή για να κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο με την φανέλα της Αλ Νασρ.
sport-fm.gr
Ένα κρίσιμο ματς για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας θα δώσει απόψε (19:45) στην «Αρένα» η ΑΕΚ, αφού θα υποδεχθεί στην Αμπερντίν για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 13:06
Η Γαλατάσαραϊ θέλει να «ταράξει τα νερά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι με τετράμηνο δανεισμό!
06/11 @ 12:19
Ο Κώστας Φορτούνης γράφει ιστορία στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Έλληνας άσος έγινε ο πρώτος παίκτης της Αλ-Καλίτζ που κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του μήνα στη διοργάνωση.
05/11 @ 17:24
Η FA κάλεσε σε απολογία την Κρίσταλ Πάλας για ένα προσβλητικό πανό κατά του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ, Βαγγέλη Μαρινάκη.
05/11 @ 14:39
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Foot Mercato, το κλίμα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα δεν είναι το καλύτερο, καθώς η σχέση ανάμεσα σε Λαμίν Γιαμάλ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φαίνεται να έχει διαταραχθεί. Οι δύο ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρεται, έχουν σταματήσει να επικοινωνούν το τελευταίο διάστημα.
05/11 @ 14:31
Ο Ακίλε Πολονάρα ξύπνησε μετά από δέκα ημέρες σε κώμα και μιλάει για τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.
05/11 @ 11:37
Η κεφαλιά του Αλέξις ΜακΆλιστερ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετή για να σφραγίσει τους τρεις βαθμούς για τη Λίβερπουλ κόντρα στη Ρεάλ, με τη νίκη να οδηγεί τους «Reds» στην έκτη θέση της League Phase του Champions League, μετά από τέσσερις αγώνες.
BEST OF THEMASPORTS