Βραβεία ΚΟΠ: Αυτός είναι ο κορυφαίος Κύπριος διαιτητής - Ποιοι είναι οι κορυφαίοι βοηθοί διαιτητές
Στην αποψινή γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ, βραβεύτηκαν και ο κορυφαίος Κύπριος διαιτητής, αλλά και οι κορυφαίοι βοηθοί διαιτητές.




Τι γράφει το ρεπορτάζ στο to10.gr:
Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ εμπλέκονται σε σενάρια για την απόκτηση πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα, η γαλλική ιστοσελίδα «ouest-france.fr», αναφέρει πως ο Δικέφαλος του βορρά ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση δεξιού μπακ και ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να έχει πολύ ψηλά στη λίστα του είναι και ο Ιγκόρ Σίλβα.
Πρόκειται για τον 26χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ της Λοριάν, ο οποίος είναι γνωστός στην Ελλάδα τόσο από το πέρασμα του από τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και από τον Ολυμπιακό.
Οι Γάλλοι ωστόσο πηγαίνουν την περίπτωση του Σίλβα ένα βήμα παρακάτω, αφού τονίζουν ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, της Λοκομοτίβ Μόσχας, του Απόλλωνα Λεμεσού, της Ρακόβ Τσενστοχόβα, αλλά και ακόμη μίας γαλλικής ομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του με τη Λοριάν, η οποία δαπάνησε 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Όσιγιεκ, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Τέλος, από την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν φαίνεται να προκύπτει ενδιαφέρον ή κάποια κρούση για τον Σίλβα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις