ΤΕΣΣΕΡΑ γκολ μετά το 77' στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι και ΝΙΚΗ για την Ανόρθωση
Η Κυρία έκλεισε την χρονιά με νίκη στο βαρωσιώτικο ντέρμπι επικρατώντας με 2-4 της υποβιβασμένης Νέας Σαλαμίνας στο Αμμόχωστος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Καταβάλλεται προσπάθεια να τον πάρουν δανεικό από τον Ουκρανικό σύλλογο. Το περασμένο Καλοκαίρι, είχε έλθει από την εν λόγω ομάδα στην ΑΕΛ ο Ουκρανό-Ούγγρος στόπερ, Κριστιάν Μπιλοβάρ, ο οποίος πάρει παρά πολύ καλά.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε, ότι είναι δύσκολη περίπτωση του Μπεσεντίν. Τον "τσέκαρε" ο Γιαννέφσκι και θεωρεί, ότι μπορεί να ταιριάξει στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Στην φετινή σεζόν έχει 9 συμμετοχές με την ομάδα του Κιέβου, στο... ιδιόμορφο πρωτάθλημα της χώρας, λόγω του πολέμου.
Το περασμένο Καλοκαίρι, είχε αγωνιστεί ενάντια στην ΑΕΚ Λάρνακας, σε παιχνίδι για τα τα προκριματικά του Γιουρόπα Ληγκ.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ περισσότερα στοιχεία για την καριέρα του Μπεσεντίν.
Από το ρόστερ έχουν διαγραφεί ήδη 4 παίχτες, οι Σάντος, Μπάστο, Τσέποβιτς και Πάβλοβιτς. Επειδή ο τελευταίος είναι καταλόγου Β, θα πρέπει να διαγραφεί άλλος ένας για να εγγράψουν τον Μπεσεντίν ή κάποιον άλλον κεντρικό επιθετικό.
Αποφασίστηκε να "σβήσουν" το όνομα του Γερμανού Φιλιπποβιτς. Ο λόγος που δεν τον αποδεσμεύουν είναι καθαρά οικονομικός, αφού έχει συμβόλαιο (κοντά στις 200 χιλιάδες ετησίως) μέχρι τον Μάιο του 2024.