Βήμα πρόκρισης στον τελικό του Λιγκ Καπ για τη Νιούκαστλ. Με γκολ του Ζοέλιντον, οι «καρακάξες» επικράτησαν 1-0 της Σαουθάμπτον και πάνε καρφί για… Γουέμπλεϊ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Λύγισε τη Σαουθάμπτον και φουλάρει για τελικό η Νιούκαστλ.
Πέρασαν με 1-0 από την έδρα των «Αγίων» οι «καρακάξες» και έκαναν βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, στο οποίο η κούπα θα κριθεί στο Γουέμπλεϊ στις 26 Φεβρουαρίου.
Το γκολ που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Ζοέλιντον στο 73ο λεπτό, πλασάροντας από κοντά έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Ίσακ από τα δεξιά. Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.
Δύο λεπτά μετά, η Σαουθάμπτον πανηγύρισε το 1-1, αλλά έπειτα από έλεγχο από το VAR το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του σκόρερ Άρμστρονγκ.
Στο πρώτο μέρος, η Νιούκαστλ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αλλά όχι και την ουσία. Στο 39’ δεν μέτρησε τέρμα του Ζοέλιντον λόγω επιθετικού φάουλ.
Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την απόδοση τους, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν πρώτοι μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 στο 53’ με τον Ζοέλιντον να χάνει το… άχαστο, ενώ στο 64’ άγγιξαν το γκολ οι παίκτες της Σαουθάμπτον με τον Άνταμς να μην τα καταφέρνει σε τετ-α-τετ με τον Πόουπ.
Πηγή: sport-fm.gr
Η Ομόνοια αντιμετωπίζει (19:00) την πολωνική Ραντόμιακ σε φιλικό προετοιμασίας στην Πολωνία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/07 @ 17:12
Ο Γκονζάλο Γκαρσία εξελίσσεται σε μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της Ρεάλ Μαδρίτης, και ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο δύο μεγάλων συλλόγων της Premier League, οι οποίοι φέρονται διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ. Ο νεαρός Ισπανός επιθετικός κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με τρία γκολ σε τέσσερις συμμετοχές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA υπό την καθοδήγηση του Τσάμπι Αλόνσο, ενώ ήδη είχε ξεχωρίσει με την Καστίγια ως πρώτος σκόρερ στην Primera RFEF.
05/07 @ 16:33
Ο Ντιέγο Λεόν είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτελεί το δεύτερο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη των συνεργατών του Ρούμπεν Αμορίν ώστε να μπει στην πρώτη ομάδα!
05/07 @ 14:39
Τα οικονομικά δεδομένα της παραμονής του Νίκο Γουίλιαμ στην Μπιλμπάο αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο σε ανάρτησή του.
05/07 @ 13:19
Ο Ιωάννου αγωνίζεται ως αριστερός μπακ αλλά και ως κεντρικός αμυντικός.
05/07 @ 12:55
Ιδιαίτερα φορτσιμένες ήταν οι στιγμές στον ναό της Γκοντομάρ όταν έφτασαν τα φέρετρα του Ντιόγκο Ζότα και του αδελφού του, Αντρέ Σίλβα για την κηδεία τους.
05/07 @ 12:27
Εκατοντάδες άνθρωποι έσπευσαν στον Ναό όπου θα τελεστεί το μεσημέρι του Σαββάτου (05/07, 12:00) η κηδεία του Ντιόγκο Ζότα. Ο Φερνάντο Σάντος ήταν από τους πρώτους που κατέφθασαν για την τελετή.
BEST OF THEMASPORTS