Η Σπόρτινγκ κέρδισε με 2-1 την Αρούκα και πέρασε στον τελικό του Λιγκ Καπ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Αρούκα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας: 1-2 (Νταμπάγκ 61’-Παουλίνιο 45+7’, 82’)
Έστω και δύσκολα, η Σπόρτινγκ έκαμψε την αντίσταση της Αρούκα, την κέρδισε με 2-1 και πέρασε στον τελικό του Λιγκ Καπ, το οποίο έχει κατακτήσει δύο φορές συνεχόμενα και τέσσερις τα πέντε τελευταία χρόνια.
Στον τελικό η Σπόρτινγκ θα αντιμετωπίσει μία εκ των Πόρτο ή Ακαδέμικο Βισέου.
Η Αρούκα σκόραρε στο 45+1’ με τον Άντονι αλλά το γκολ του ακυρώθηκε και στο 45+7’ ο Παουλίνιο άνοιξε το σκορ για τη Σπόρτινγκ με όμορφο γυριστό από κοντά μετά από αίστ του Πότε με κεφαλιά.
Η Αρούκα δεν το παράτησε και στο 55’ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Νταμπάγκ ο οποίος έκανε το 1-1 στο 61’ με κοντινή προβολή μετά από όμορφη σέντρα του Άλαν Ρουίθ.
Στο 67’ η Σπόρτινγκ απείλησε με τον Εσγάιο και στο 82’ ο Νούνο Σάντος έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Παουλίνιο με προβολή από κοντά έκανε το 1-2.
Πηγή: aek365.org
Το… πήγαν μεταφορικά οι συνάδελφοι από το Ισραήλ, συνεχίζοντας το σίριαλ για το μέλλον του Λοϊζου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/09 @ 19:09
Γκολ στο 90'+4' στο Turf Moor, απόλυτη Λίβερπουλ χάρη σ' εκείνον και οι αριθμοί του συνεχώς να... εκτοξεύονται. Ο Μο Σαλάχ συνεχίζει αφήνει ολοένα και πιο μεγάλο αποτύπωμα στην ιστορία της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ και δη από τη μέρα που αποφάσισε να βάλει την κόκκινη φανέλα...
15/09 @ 00:09
Η Μίλαν υπέταξε με 1-0 την Μπολόνια του Λυκογιάννη, με τον Λούκα Μόντριτς να λύνει εκείνος τον γόρδιο δεσμό, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα ως ποδοσφαιριστής των Ροσονέρι.
15/09 @ 00:04
Ο Άνχελ Ντι Μαρία μάγεψε στο 24ο λεπτό του ματς της Ροζάριο Σεντράλ με την Μπόκα, με τον Αργεντινό να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!
15/09 @ 00:00
Η Μπαρτσελόνα έδωσε μία παράσταση για έναν ρόλο, φιλοδωρώντας τη Βαλένθια με έξι τέρματα, με την ομάδα του Χάνσι Φλικ να επιστρέφει έτσι δυναμικά στα τρίποντα.
14/09 @ 22:33
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει γράψει τα τελευταία χρόνια μερικές από τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία της Premier League, και πίσω από τις επιτυχίες της βρίσκονται πάντα οι σπουδαίοι σκόρερ.
14/09 @ 20:31
Με δυο γκολ και φτάνοντας στα 50 τέρματα εντός έδρας για τη Σίτι στην Premier League, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε… κουμάντο στο ντέρμπι του Μάντσεστερ για το 3-0 της Σίτι επί της Γιουνάιτεντ.
BEST OF THEMASPORTS