Πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού που εκδιώχθηκε για πολύ συγκεκριμένους λόγους έγραψε στο instagram κάτι που... προκάλεσε την οργή των φιλάθλων του τριφυλλιού, διαγράφοντας στη συνέχεια το σχόλιο του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό και μάλιστα για κάποιο χρονικό διάστημα αποτέλεσε και έναν εκ των αρχηγών της ομάδας.

Ο Έλληνας αμυντικός μέσος, που εκδιώχθηκε από το τριφύλλι για πολύ συγκεκριμένους λόγους, έκανε ένα σχόλιο στο instagram μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του, που προκάλεσε την οργή των φίλων της ομάδας.

Συγκεκριμένα, μια σελίδα που είναι γνωστή για τον χιουμοριστικό της χαρακτήρα (δεν σχολιάζει μόνο θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό) ανέβασε μία φωτογραφία ένος οπαδού του Παναθηναϊκού που φορούσε μια εμφάνιση του Κουτρουμπή. Στην ανάρτησή της η συγκεκριμένη σελίδα είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Βρέθηκε η μοναδική φανέλα Κουτρουμπή που έχει πουληθεί από την πράσινη μπουτίκ».

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έγραψε ακριβώς από κάτω: «ακόμη Τρίτη είναι, την 4η ημέρα χωνεύεται το τρίμπαλο. Οπότε μέχρι την Πέμπτη σχολιάστε ό,τι θέλετε, μέχρι να χωνέψετε» απευθυνόμενος στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Αυτό φυσικά προκάλεσε την οργή των φίλων του τριφυλλιού, με τον Γιώργο Κουτρουμπή να διαγράφει στη συνέχεια το σχόλιο.

Πηγή: sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έδωσε τα χέρια με Μαρινάκη και ανοίγει ΑΚΑΔΗΜΙΑ στου Ρέντη ο Βαλμπουενά!-ThemaSports
26/04 @ 21:10

Έδωσε τα χέρια με Μαρινάκη και ανοίγει ΑΚΑΔΗΜΙΑ στου Ρέντη ο Βαλμπουενά!

Με ανάρτηση του στα social media ο Ματιέ Βαλμπουενά, ενημερώνει για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025)!

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!-ThemaSports
25/04 @ 18:47

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να βρει το ιδανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, έχοντας δοκιμάσει πέντε διαφορετικά «ζευγάρια». Ποια είναι τα... αποτελέσματα τους.

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 18:22

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, η απίστευτη στήριξη του κόσμου, οι ιστορικές φανέλες και, βέβαιως, οι πανηγυρισμοί και τα… ντεσιμπέλ! Η «κιτρινόμαυρη» παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!-ThemaSports
25/04 @ 16:06

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!

Sold-out σε κάτι παραπάνω από δύο ώρες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ