Αγωνία για βασικό παίκτη της Πάφου - Τραυματίστηκε, «έσφιξε τα δόντια» και συνέχισε αλλά... δεν άντεξε
Στο 44ο λεπτό, ο Σούνιτς αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο και έγινε αναγκαστική αλλαγή.




H Μίλαν δεν έχει βρει ακόμα τη χρυσή τομή για να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Ραφαέλ Λεάο του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024. Ο Πορτογάλος έχει κάνει εξαιρετικά πράγματα στην Ιταλία και τ' όνομά του έχει συνδεθεί με τα μεταγραφικά πλάνα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Στην Ιταλία κυκλοφορεί μία φήμη πως και η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μεταξύ των μνηστήρων του 23χρονου winger. Μάλιστα, στη γείτονα χώρα το πάνε ένα βήμα παραπάνω αναφέροντας ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει βρει και τον τρόπο για να πείσει τους Ροσονέρι να σκεφτούν να τους δώσουν τον παίκτη το καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα, το Calciomercatoweb αναφέρει ότι ο Καταλανός σκέφτεται να δώσει να προσφέρει τον Ζοάο Κανσέλο ως έμψυχο αντάλλαγμα στους Μιλανέζους για να μπορεί να πάρει τον Λεάο. Ο έτερος Πορτογάλος στα τελευταία δύο ματς της Σίτι με Τότεναμ και Γουλβς έχει μείνει στον πάγκο.
Η Μίλαν, πάντως, δεν προκύπτει από κάπου ότι έχει εγκαταλείψει τα όπλα για να κρατήσει τον Λεάο στο Σαν Σίρο. Έπονται περισσότερα ραντεβού στο μέλλον και ο κύκλος των διαπραγματεύσεων θα συνεχιστεί.
contra.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις