Ο Μάουρο Ικάρντι δείχνει να ξεπερνά εύκολα τον χωρισμό με τη Γουάντα Νάρα και στην Τουρκία έχουν «φουντώσει» τα σενάρια για ειδύλλιο με την πρώην του Χάμες Ροντρίγκες, Σάνον Ντε Λίμα, με αφορμή τα likes τους Αργεντινού στο Instagram.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Άναψαν «φωτιές» οι... καρδούλες του Μάουρο Ικάρντι στο Instagram, στις φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του Χάμες Ροντρίγκες, Σάνον Ντε Λίμα!
Ο Αργεντινός στράικερ της «Τσιμ Μπομ», λίγο καιρό μετά τον οριστικό χωρισμό με τη Γουάντα Νάρα, δείχνει να βρίσκει νέα συντροφιά στην αγκαλιά της 32χρονης Βενεζουελάνας influencer και ηθοποιού, σενάριο που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στην Τουρκία το τελευταίο διάστημα.
Ιδίως από τη στιγμή που ο χαφ του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του τουρκικού συλλόγου, έχοντας, μάλιστα, πρωταγωνιστήσει σε ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας που ήθελε τη Γαλατά να έχει συμφωνήσει μαζί του για μεταγραφή εντός του Ιανουαρίου.
gazzetta.gr
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εντυπωσιακή φιέστα του Ολυμπιακού και την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου του πρωταθλήματος στους «ερυθρόλευκους».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/06 @ 00:50
Σε ένα συγκλονιστικό ματς που έληξε 2-2 στην κανονική του διάρκεια και παράταση και οδηγήθηκε στα πέναλτι, η αλάνθαστη στη ρωσική ρουλέτα Πορτογαλία επιβλήθηκε με 5-3 της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ισπανίας, για να κατακτήσει το Nations League για δεύτερη φορά στην ιστορία της.
08/06 @ 23:00
Όμορφο στιγμιότυπο από το ΣΕΦ, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να πηγαίνει στον πάγκο του Ολυμπιακού για να τσεκάρει την κατάσταση του τραυματία Σάσα Βεζένκοφ!
08/06 @ 22:46
Ο Κώστας Σλούκας χρεώθηκε με τρίτο προσωπικό του φάουλ στη δεύτερη περίοδο, εκφράζοντας την αγανάκτησή του προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού.
08/06 @ 22:23
Οπαδός του Ολυμπιακού ντύθηκε τσολιάς και κρατούσε την ελληνική σημαία στο ΣΕΦ, φορώντας full face.
08/06 @ 21:59
Ανησυχία στον Ολυμπιακό, με τον Σάσα Βεζένκοφ να τραυματίζεται στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του τέταρτου τελικού με τον Παναθηναϊκό και να αποχωρεί υποβασταζόμενος.
08/06 @ 21:37
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε να καταγράφονται τα συνθήματα κατά Τουρκίας ως υβριστικά, με την Εισαγγελέα να απαντά πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται.
BEST OF THEMASPORTS