Ελέω Σωφρόνη, δεν «πονάνε» τα μάτια τους…
Πέρασαν δυο μήνες, από τότε που έλαβε την απόφαση ο Νίκος Κίρζης, να επαναφέρει στο Κολόσσι τον Σωφρόνη Αυγουστή. Λίγοι περίμεναν ότι σε αυτή την επιλογή για αντικατάσταση του Γκούλα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για το φιλικό: «Έχουμε φιλικό με την FK Auda Λετονίας, για να δοκιμάσουν οι παίκτες τις δυνάμεις τους. Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν με τον Απόλλωνα, κάνουν αποθεραπεία. Έχουμε παίκτες υπό δοκιμή, στην μεσοεπιθετική γραμμή. Πρόκειται για νεαρούς ποδοσφαιριστές, θα εγγραφούν στην ομάδα ως επένδυση εάν ικανοποιήσουν».
Για τον αγώνα με Απόλλωνα: «Σημαντική νίκη, απείχαμε καιρό από τα «τρίποντα» με την πίεση να είναι ορατή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρατηρήσουμε ότι οι επιθετικοί μας ήταν σε καλή κατάσταση. Υπήρχε διαφορά ποιότητας στην επιθετική γραμμή, είχαμε και λίγη τύχη οπότε πήραμε το «τρίποντο».
Για τη διαφορά και το πρωτάθλημα: «Θέλουμε να καλύψουμε το έδαφος που δημιουργήθηκε με τις παραπάνω ομάδες. Ποτέ δεν είπαμε πως έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα. Αυτό που θέλουμε να περάσουμε στους φίλους μας, είναι ότι ανήκουμε σε ένα σύνολο που «κτίζεται» και προσπαθεί να «μεγαλώσει». Αν θέλαμε από τώρα το πρωτάθλημα, θα βάζαμε πίεση δίχως λόγο. Η Ευρώπη μας άνοιξε την όρεξη, όμως δεν παίζουμε μόνοι μας, δίχως αμφιβολία. Θέλουμε να είμαστε εκεί, ως ανταγωνιστική ομάδα. Αν έρθει η έξοδος στην Ευρώπη, θα είμαστε χαρούμενοι».
Για την απόδοση: «Ο Άρης είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια του. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, με επιμονή και υπομονή θέλουμε να «κτίσουμε» την ομάδα».
Για τον τεχνικό: «Είναι λογικό ο κ. Σπιλέφσκι να έχει πίεση. Όταν είσαι επτά ματς δίχως «τρίποντο» είναι δύσκολο. Θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα, άρα όταν μένεις μακριά, υπάρχει πίεση. Πάντως, «μεγαλώνουμε» τα πράγματα, δεν υπήρχε ποτέ θέμα προπονητή. Δεν θέλουμε να υιοθετήσουμε τη νοοτροπία που επικρατεί στην Κύπρο. Ο κόουτς είναι ο αρχιτέκτονας της ομάδας δίχως αμφιβολία, εμείς του δίνουμε συνεχώς πίστωση χρόνου».
Για τις επόμενες δοκιμασίες: «Είναι δύσκολο το πρόγραμμα. Στο δεύτερο γύρο οι ομάδες παίζουν καλύτερα και παθιασμένα. Η Ένωση δεν θα έχει την πίεση, έχει καλό σύνολο, εάν δεν είμαστε καλά δεν θα κερδίσουμε ούτε τους «βυσσινί», ούτε κανέναν. Πάντως, θα παρουσιαστούμε όπως χρειάζεται απέναντι σε καλή ομάδα. Δεν θα μπούμε στο… «τρυπάκι» των υπολογισμών για βαθμούς».
Για τα αγωνιστικά: «Ο Μεντιούμπ θα είναι καλά πιστεύω, θέλω να ελπίζω πως θα είμαστε κομπλέ, για τον Ζόκε δεν γνωρίζουμε από ποια δοκιμασία θα απουσιάσει λόγω καρτών».