Τίμησε τον Λεύκιο Μιλτιάδους η Robomarkets! Πέτυχε σπουδαίες διακρίσεις... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τίμησε τον Λεύκιο Μιλτιάδους η Robomarkets! Πέτυχε σπουδαίες διακρίσεις... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε το πρωί της Τρίτης στο Διεθνές Σκοπευτήριο Λεμεσού, η εταιρεία Robomarkets τίμησε, μεταξύ άλλων, και τον αθλητή, Λεύκιο Μιλτιάδους, για τις σπουδαίες επιτυχίες που είχε το 2022

Η δημοσιογραφική διάσκεψη είχε να κάνει και με τη δημοσιοποίηση των χορηγιών της εταιρείας στη σκοποβολή.

Ο πρόεδρος του σκοπευτηρίου, Γιώργος Έλληνας, μεταξύ άλλων είπε «Με την ευκαιρία θέλω να συγχαρώ τον πρωταθλητή μας και να ευχαριστήσω την εταιρία για την συνεχή στήριξη».

Μίλησε και η εκπρόσωπος της Robomarkets, Ξένια Δημητρίου, η οποία ήταν αυτή που τίμησε τον αθλητή, Λεύκιο Μιλτιάδους.

Ο τελευταίος είπε «Οι θυσίες του πρωταθλητισμού ήταν και είναι πάρα πολλές και η αξία των χορηγών μου φάνηκε. Ήρθαν 9 μετάλλια. 4 χρυσά, 2 αργυρά, 3 χάλκινα». 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τα δισεκατομμύρια του Μουντιάλ: Οι νικητές και οι χαμένοι

Τα δισεκατομμύρια του Μουντιάλ: Οι νικητές και οι χαμένοι

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 ήταν υπερμέγεθες. Είχε διάρκεια 39 μέρες. Με 48 εθνικές ομάδες και 104 αγώνες, που αυτομάτως μεταφράζονται σε αυξημένο παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό, ήταν λογικό να επιφέρει περισσότερα κέρδη.