Ο αναξιόπιστος Ντάνιελ Κίφι σφυρίζει τον επαναληπτικό της Ομόνοιας
Ο Ιταλός Διαιτητής Ντάνιελ Κίφι θα σφυρίξει τον επαναληπτικό της Ομόνοιας κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Άσφαιρος ο Ρονάλντο όμως τα γκολ τα βάζει η σύντροφός τους Τζορτζίνα Ροντρίγκες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιξε 90 λεπτά στο πρώτο του παιχνίδι με την Αλ Νασρ στην Σαουδική Αραβία.
Ο Πορτογάλος είχε τέσσερα σουτ, καμία ασίστ και κανένα γκολ στο 1-0 της ομάδας του (σ.σ. το γκολ το Ταλίσκα).
Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη… γωνία αφού η πολυαναμενόμενη πρώτη του εμφάνιση δεν συνοδεύτηκε με γκολ, ακόμα και στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.
Οι χιλιάδες οπαδοί της Αλ Νασρ που συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της ομάδας τους , Mrsool Park, δεν είδαν τον Πορτογάλο να σκοράρει, με τις προσδοκίες του να ανεβαίνουν από τα δύο γκολ που έβαλε ο Πορτογάλος στο φιλικό με την Παρί Σεν Ζερμέν, λίγες μέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του.
Την ίδια ώρα, η σύντροφος του άσφαιρου στον πρώτο του επίσημο αγώνα στη Σαουδική Αραβία Ρονάλντο, η Τζορτζίνα Ροντρίγκες, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω της με την εμφάνισή της στα Joy Award 2023 στο Ριάντ.
Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το ντύσιμό της προκάλεσε ενθουσιασμό στο ανδρικό κοινό, αφήνοντας σε δεύτερο ρόλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν έπεισε με την εμφάνισή του.
Πηγή: www.sportime.gr