Επεισόδια ξέσπασαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και πέφτει ξύλο μεταξύ κουκουλοφόρων, την ώρα της δίκης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου.
Ήδη, νωρίτερα, επικράτησε μια μικρή ένταση με τις αποδοκιμασίες στους 12 κατηγορούμενους.
Ομάδα ανθρώπων είναι συγκεντρωμένη έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και φωνάζουν συνθήματα κατά των 12 κατηγορουμένων. Μπουνιές έπεσαν στα σκαλιά του δικαστηρίου, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απωθούν τους εμπλεκόμενους και τα επεισόδια να λήγουν προσωρινά. Η δίκη συνεχίζεται στην αίθουσα.
Ωστόσο, οι συγκεντρωμένοι παραμένουν στο σημείο και φωνάζουν συνθήματα, με τα ΜΑΤ να βρίσκονται κοντά τους για να μην «ανάψουν» και πάλι τα αίματα. Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, είχε διαμαρτυρηθεί για την παρουσία οπαδών, προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Όταν ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε τον περασμένο Γενάρη τον Πιέρο Σωτηρίου, λέχθηκε αρκετές φορές από πάρα πολύ κόσμο, όταν ήταν μία κίνηση ουσιαστικά... «περιττή», αφού η ομάδα της Λευκωσίας χρειαζόταν επείγουσα ενίσχυση σε άλλες γραμμές αντί στην επίθεση της.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0, έμεινε με δέκα παίκτες και είδε τον Άρη να μειώνει και να έχει σημαντικές στιγμές για την ισοφάριση, όμως τελικά πήρε τη νίκη 2-1 και περιμένει με ψυχολογία την Αϊντχόφεν.
Πληγώθηκε από τον «πρώην» και έφυγε ηττημένος από τον Βόλο ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες, αλλά ο Λάμπρου με τρομερό γκολ έγραψε τρίποντο για τους Μαγνήσιους (1-0).
Νέο επεισόδιο εξελίσσεται στο «σίριαλ» με τον ΟΦΗ και τον Θανάση Παπάζογλου, καθώς σύμφωνα με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ η ομάδα της Κρήτης τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών.