Γλυκόπικρη γεύση στο φινάλε - Ευκαιρία με ΑΕΛ για να... βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού!
Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην ΕΝΠ το φινάλε του ψεσινού αγώνα στο «Τάσος Μάρκου» με αντίπαλο την Ανόρθωση, για την 24η αγωνιστική...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για τη νίκη επί της Δόξας: «Ήταν σημαντικό για εμάς. Αυτός ήταν ο στόχος. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι όμως. Πήραμε το ζητούμενο που ήταν να προσθέσουμε τους τρεις βαθμούς».
Για τον Ζάιρο: «Όντως. Δεν είναι ότι είναι ασταμάτητος μόνο. Ήταν και πολύ όμορφα τα γκολ. Αυτό είναι το ιδανικό, να προσφέρεις θέαμα και να νικάει η ομάδα. Είχαμε και ένα καταπληκτικό Χέσταντ που μοίρασε 3 ασσίστ. Είχαμε γενικά μια πολύ καλή λειτουργία, και επιθετικά και αμυντικά. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Το βλέπουμε στο πρωτάθλημα πως οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να πάρει αποτελέσματα».
Για τις κακές μέρες: «Σίγουρα θα υπάρξουν και κακά αποτελέσματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Γενικώς το πρωτάθλημα μας είναι πολύ απρόβλεπτο και είναι σημαντικό αυτό. Είναι όμορφο το πρωτάθλημα και βλέπουμε ανταγωνιστικότητα σε κάθε ομάδα. Είναι σημαντικό στις ήττες να ξεχώριζες τα λάθη σου και να γίνεσαι καλύτερος».
Για το επόμενο παιχνδιια με την Ομόνοια: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να έχασε από την Νέα Σαλαμίνα αλλά είναι ανεβασμένη η Ομόνοια. Σε μια δύσκολη έδρα. Αυτό που λέγαμε, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνδιια. Με την ίδια σοβαρότητα όμως συνεχίζουμε. Έτσι είναι. Η πολιτική μας είναι να κάνουμε εμείς καλά τη δουλειά μας. Πρέπει πρώτα εμείς να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Για τα αγωνιστικά: «Δεν υπάρχει καμία απουσία. Θα έχουμε και την επιστροφή του Τάνκοβιτς. Ελπίζουμε να κυλίσει όλη εβδομάδα έτσι και να μην έχουμε απρόοπτα».
Για τα μεταγραφικά: «Δεν έχουμε κάτι προς το παρών. Δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση από την ομάδα προγραμματισμού. Φαίνεται να προχωράμε έτσι. Είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ που έχουμε. Πιθανόν να μην γίνει άλλη κίνηση».