Το έκανε ξανά μετά το Καραϊσκάκη η ΑΕΚ

Το έκανε ξανά μετά το Καραϊσκάκη η ΑΕΚ

Σχεδόν πέντε χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να μπορέσει η ΑΕΚ να επικρατήσει εκτός έδρας με ανατροπή στο πρωτάθλημα.

Μία τεράστια νίκη πήρε η ΑΕΚ, η οποία έκανε την ανατροπή στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα με τον Ιωνικό και να αποδράσει με το… τρίποντο από τη Νίκαια.

Η προηγούμενη φορά που η «Ένωση» κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας με ανατροπή στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα ήταν πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Συγκεκριμένα, στις 4 Φεβρουαρίου 2018, ο «Δικέφαλος» είχε επικρατήσει με 2-1 στο κομβικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Τότε εκείνα τα γκολ είχαν πετύχει ο Τσιγκρίνσκι (87’) και ο Γιακουμάκης (90+4’).

Η τελευταία νίκη σε εκτός έδρας αναμέτρηση, ενώ έχανε στο ημίχρονο, ήταν με την Ξάνθη στις 7 Απριλίου 2019, όταν επικράτησε με 3-1 (33’ Κάστρο – Οικονόμου 68’, Πόνσε 70’, Μπογέ 90’).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «κιτρινόμαυροι» διεύρυναν, παράλληλα, τα σερί τους απέναντι στον Ιωνικό, τον οποίο νίκησαν για 8ο διαδοχικό ματς μετά το ιστορικό 0-1 τον Μάιο του 2005, και κατάφεραν να επικρατήσουν για 9η σερί φορά στο γήπεδο της Νεάπολης.

Πηγή: www.sport-fm.gr

 
 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Λουφτχάνσα (Lufthansa) αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από την Λάρνακα έως τις 6 Μαρτίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο γερμανικός όμιλος.