Με τέσσερα παιχνίδια, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, συνεχίζεται η δράση στην ΟΠΑΠ Basket. Δύο παιχνίδια θα γίνουν το Σάββατο και άλλα δύο την Κυριακή, ενώ αναβλήθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Payabl. EKA ΑΕΛ BC και του Kεραυνού και θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο. Ρεπό έχει η Ανόρθωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πετρολίνα ΑΕΚ-Dynatron Απόλλων

Σάββατο 21 Ιανουαρίου - 16:00 / «Κίτιον»

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει η Πετρολίνα ΑΕΚ, ενώ συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Dynatron Απόλλων. Τις δυο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός. Μετά από 13 παιχνίδια, οι «κιτρινοπράσινοι» μετρούν εννέα νίκες και τέσσερις ήττες, με τους «γαλάζιους» να έχουν οκτώ νίκες και πέντε ήττες.

AΠΟΠ-ΕΑΣ Ομόνοια

Σάββατο 21 Ιανουαρίου - 18:00 / Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους»

Την αήττητη πορεία εντός του 2023 θέλει να συνεχίσει ο ΑΠΟΠ που υποδέχεται την τελευταία στη βαθμολογία ΕΑΣ Ομόνοια. Η παφιακή ομάδα θέλει το τρίτο συνεχόμενο ροζ φύλλο, έχοντας απολογισμό σε 12 αγώνες τέσσερις νίκες και οκτώ ήττες. Από την άλλη, οι «πράσινοι» σε 13 παιχνίδια πήραν μία νίκη και δέχθηκαν 12 ήττες.

Ε.Ν. Παραλιμνίου-ΑΠΟΕΛ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου - 15:00 / «Αίθουσα Παραλιμνίου»

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα κυνηγήσουν Ε.Ν. Παραλιμνίου και ΑΠΟΕΛ, στη σύγκρουσή τους στο Παραλίμνι. Οι «βυσσινί» σε 13 αγώνες μετρούν δύο νίκες και 11 ήττες. Από την πλευρά τους οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν, σε 12 παιχνίδια, δέκα νίκες και δύο ήττες.

ΕΘΑ-Αχιλλέας Καϊμακλίου

Κυριακή 22 Ιανουαρίου - 18:00 / Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία

Η ΕΘΑ υποδέχεται τον Αχιλλέα Καϊμακλίου και θέλει δεύτερο σερί ροζ φύλλο, σε αντίθεση με τον αντίπαλό της που θα επιδιώξει την επάνοδο στις νίκες. Η ομάδα της Έγκωμης έχει δώσει 13 αγώνες, έχοντας απολογισμό έξι νίκες και εφτά ήττες. Ο Αχιλλέας Καϊμακλίου έπαιξε 12 παιχνίδια μετρώντας τέσσερις νίκες και οκτώ ήττες.

Πηγή: www.cbf.basketball

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»-ThemaSports
30/04 @ 15:29

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το γεγονός ότι η Μακάμπι θα έχει την στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο για το Game 3 (30/4, 20:00), με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!-ThemaSports
30/04 @ 16:19

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να απουσιάζει, όμως ο Ντίνος Μήτογλου έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν, πως μπορεί να καλύψει το «κενό» του Ισπανού και ανεξαρτήτως κόπωσης, να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!  -ThemaSports
30/04 @ 16:38

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!

Κανονικά στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμμετείχε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR(30/4, 20:00).

Στον τελικό του BCL η Ουνικάχα Μάλαγα - Με Μούρθια το Περιστέρι για την 3η θέση-ThemaSports
27/04 @ 00:10

Στον τελικό του BCL η Ουνικάχα Μάλαγα - Με Μούρθια το Περιστέρι για την 3η θέση

Η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε με σκορ 80-74 της Μούρθια και πέρασε στον τελικό του BCL, επομένως το Περιστέρι bwin θα κοντραριστεί με τη δεύτερη για την τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Σπανούλης: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»-ThemaSports
26/04 @ 22:10

Σπανούλης: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»

Στο πέμπτο φάουλ που χρεώθηκε ο Τζο Ράγκλαντ στο τέλος του αγώνα και στις βολές που κέρδισε ο Χουέρτας, στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Λύγισε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι του Σπανούλη στον ημιτελικό του Final-4 από την ισχυρή Τενερίφη-ThemaSports
26/04 @ 21:23

Λύγισε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι του Σπανούλη στον ημιτελικό του Final-4 από την ισχυρή Τενερίφη

Στην παρθενική του εμφάνιση σε Final Four ευρωπαϊκής διοργάνωσης το Περιστέρι τα έδωσε όλα απέναντι στην πιο δυνατή Τενερίφη, άγγιξε την ανατροπή, όμως λύγισε στο φινάλε και στις λεπτομέρειες, μένοντας εκτός τελικού στο Basketball Champions League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ