Λήστεψαν το σπίτι του Νάρεϊ πριν το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

Λήστεψαν το σπίτι του Νάρεϊ πριν το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

Ο Κάλεντ Νάρεϊ έπεσε θύμα κλοπής, όσο βρισκόταν στο ξενοδοχείο με την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Θύμα κλοπής έπεσε ο Κάλεντ Νάρεϊ, κατά την παραμονή του στο ξενοδοχείο με την αποστολή του ΠΑΟΚ, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του 28χρονου και άρπαξαν προσωπικά αντικείμενα.Ο μέσος του «δικέφαλου του Βορρά» ενημερώθηκε από γείτονές του για το περιστατικό και ενημέρωσε αμέσως την ΠΑΕ, που κινητοποίησε τις απαραίτητες ενέργειες.

Ευτυχώς, τα μέλη της οικογένειάς του απουσίαζαν από το σπίτι, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης, παρά την αγωνία, αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν σπίτι του Πίτερς για να τον πείσουν να μείνει!

Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν σπίτι του Πίτερς για να τον πείσουν να μείνει!

Οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο σπίτι του Άλεκ Πίτερς, τον αποθέωσαν και του ζήτησαν να μείνει στον Πειραιά!

BEST OF THEMASPORTS