Αυτή τη φορά δεν αστειευόταν η Λιντς και πέρασε εμφατικά στους «32» του FA Cup

Αυτή τη φορά δεν αστειευόταν η Λιντς και πέρασε εμφατικά στους «32» του FA Cup

Η Λιντς σκόρπισε στους... πέντε ανέμους (5-2) την Κάρντιφ (στη ρεβάνς του 2-2), κλείνοντας θέση για τους «32» του FA Cup.

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν άφησε στη ρεβάνς με την Κάρντιφ η Λιντς.

Η ομάδα του Τζέσι Μαρς διέλυσε 5-2 υποδεχόμενη την αντίπαλό της, μετά το 2-2 των δύο ομάδων στο πρώτο παιχνίδι.

Έτσι, εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «32» του FA Cup, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Άκρινγκτον ή Μπόρεχαμ.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυριαρχικοί από το πρώτο ημίχρονο, όπου πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων.

Ο Γκνόντο πέτυχε δύο γκολ, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ μόλις στο 1'. Το δεύτερο το σημείωσε στο 36' με ωραίο τελείωμα στην κλειστή γωνία, για να γράψει ενδιάμεσα (34') το 2-0 ο Ροντρίγκο.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους πέρασε αλλαγή ο Μπάμφορντ, ο οποίος μάλιστα έβαλε δις το όνομά του στη λίστα των σκόρερ (71' και 76').

Οι φιλοξενούμενοι -που έδειξαν μία και δύο ταχύτητες κάτω σε σχέση με το πρώτο ματς- πέτυχαν δύο γκολ στο φινάλε με τον Ρόμπινσον (84' και 90'+3'), αλλά ήδη ήταν πολύ αργά.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έκλεισαν το 2025 με τεσσάρες, Μπέτις και Έλτσε - Ταπεινωτική ήττα για Βαγιεκάνο (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έκλεισαν το 2025 με τεσσάρες, Μπέτις και Έλτσε - Ταπεινωτική ήττα για Βαγιεκάνο (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Έλτσε υποχρέωσε τη Ράγιο Βαγιεκάνο σε ταπεινωτική ήττα, καθώς επικράτησε 4-0, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πανηγύρισε και η Μπέτις κόντρα στη Χετάφε.