ΚΟΥΜΑΣ: «Οφείλουμε να γνωρίζουμε τα όρια, το φόρτωμα και ξεφόρτωμα ευθυνών...»
Αφιερωμένη στους βραβευθέντες ήταν η ομιλία του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα στην Ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων της Ομοσπονδίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανάμεσα σε άλλα είπε:
«Δυστυχώς τελείωσε για εμάς το κύπελλο. Η προσοχή μας πλέον είναι στο πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε με καλές προϋποθέσεις, πετύχαμε γκολ και είχαμε ευκαιρία για δεύτερο. Όταν δεν το πετυχαίνεις και ειδικά απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ είναι δύσκολο. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν τα καταφέραμε».
Για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι: «Το είπε και ίδιος στη συνέντευξη Τύπου. Παραμένει πιστός στη φιλοσοφία του. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Η ομάδα έδειξε να βελτιώνεται. Δεχθήκαμε όμως πολλά γκολ. Έχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Σπιλέφσκι».
Για τα εισιτήρια στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Οι φίλοι του Απόλλωνα θα πάρουν την ανατολική εξέδρα κα το βόρειο πέταλο».