Champions League: Τα ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ των 9 αγώνων της Τρίτης (04/11)
Εννιά παιχνίδια περιλάμβανε το... πρώτο πιάτο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, το οποίο «σερβιρίστηκε» το βράδυ της Τρίτης 4 Νοεμβρίου.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Δυστυχώς χάσαμε πολύτιμο έδαφος στις αρχές, για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Οι απώλειες βαθμών που είχαμε μας αναγκάζουν να παίζουμε μία βδομάδα με μεγάλη πίεση για να μην χάσεις άλλους βαθμούς. Γνωρίζαμε από πριν τη σημαντικότητα του αγώνα. Γνωρίζαμε πως με την ενδεχόμενη νίκη και τους τρεις βαθμούς θα ανεβαίναμε στην 4η θέση . Η ΑΕΛ είναι μία πειθαρχική, μία συμπαγής ομάδα, την αναλύσαμε μαζί με τον προπονητή».
«Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που θα παίζαμε. Ξέραμε ότι αυτός που θα κέρδιζε τις περισσότερες μονομαχίες θα κέρδιζε το παιχνίδι. Ήμασταν η ομάδα με τις περισσότερες μονομαχίες και στο τέλος κερδίσαμε το πρωτάθλημα».
«Η ομάδα δυστυχώς δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Δείχναμε λιγότερη προσπάθεια. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να πω ότι φταίει είτε το ένα, είτε το άλλο. Απλά δεν μας βγαίναν τα αποτελέσματα και το παιχνίδι. Τώρα, με την έλευση του νέου προπονητή μας έφερε και κάποιες καινούργιές ιδέες που προσπαθούμε να εφαρμόσουμε στο παιχνίδι. Είναι πολύ απαιτητικός και ο κάθε ένας ξεχωριστά προσπαθεί να κάνει αυτό που του ζητά ο προπονητής».
«Αυτό που προσπαθώ να έχω στο μυαλό μου είναι να μην τα παρατάω ποτέ ότι και να συμβεί στη ζωή σου».
«Η δουλειά ξεκίνησε να φαίνεται στο γήπεδο, γιατί όντως γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά από την ομάδα κάθε βδομάδα, κάθε μέρα στις προπονήσεις από όλους. Και από τους ποδοσφαιριστές και από το τιμ».
Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Για να συνεχίσουμε να μπορούμε να ονειρευόμαστε τους στόχους μας και να πετύχουμε τους στόχους μας, είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε».