Ομόνοια: Στο «κυνήγι» της Ευρώπης και του Κυπέλλου
Η Ομόνοια γλύτωσε την ήττα στο 84’ στο ψεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, με το γκολ του Κακουλλή ωστόσο σαφώς και δεν είναι ικανοποιημένη από τον ένα βαθμό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από νίκη απέναντι στην Καρμιώτισσα (1-2), σαφώς και από ένα τρίποντο που δίνει ψυχολογία στις τάξεις των «γαλαζοκιτρίνων» μετά την ήττα από την ΑΕΛ (1-0). Μπορεί στο αγωνιστικό κομμάτι να έχουν πέσει τις τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο το γεγονός του ότι βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, και στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, τους δίνει κίνητρο για να παλέψουν για τη συνέχεια.
Μία νίκη στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι βέβαια σημαντική για την Λευκωσιάτικη ομάδα, ωστόσο δεν αποτελεί αδιέξοδο εφόσον βρίσκεται σε καλή κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα.
Από μεριάς του ο Άρης δίχνει να έχει χάσει τον έλεγχο σε μεγάλο βαθμό, αφού ενώ για αρκετό διάστημα βρισκόταν στη 2η θέση του πίνακα, έχει πέσει στην 5η με 34 βαθμούς μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Η ομάδα της Λεμεσού προέρχεται από ήττα απέναντι στην ΑΕΚ (4-3), σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε με 2 τέρματα. Σημειώνεται πως ο Άρης έχει να κερδίσει παιχνίδι από τις 4/12 κόντρα στην Ανόρθωση.
Ο Άρης τη δεδομένη στιγμή ψάχνει για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, που βδομάδα με τη βδομάδα απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Συνεπώς, το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου είναι μεγάλης σημασίας για τον Άρη, αφού είναι μία ευκαιρία για να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη.
Στους προηγούμενους 2 αγώνες του πρωταθλήματος για τη φετινή σεζόν, στο πρώτο παιχνίδι ο Άρης κέρδισε με 0-1, ενώ στον δεύτερο αγώνα οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1.