Tα περί «εμπάργκο» μετεγγραφών και οι νέοι παίχτες…

Tα περί «εμπάργκο» μετεγγραφών και οι νέοι παίχτες…

Ρωτούσαν πολλοί οπαδοί της ΑΕΛ, γιατί δεν δηλώθηκαν οι δυο νέοι ποδοσφαιριστές Τσέρνιχ και Μεντόζα, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον ψεσινό αγώνα με την Ομόνοια.

Από επίσημα χείλη, λάβαμε ενημέρωση, ότι ήταν βασικά θέμα ετοιμότητας των δυο παιχτών και θα εγγραφούν κανονικά ενόψει του επόμενου αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Στα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα τα τελευταία ένα-δυο 24ωρα, ότι ο λόγος που δεν ενεγράφησαν οι καινούργιοι παίχτες, είναι ειδοποίηση για «εμπάργκο» που έφτασε στα γραφεία της ΚΟΠ από την ΦΙΦΑ, η απάντηση που πήραμε είναι πως «δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Οι διαχειριστές της ομάδας, θα κάνουν όσα πρέπει, για να εγγραφούν οι Τσέρνιχ, Μεντόσα, ενώ το πλάνο ενίσχυσης, προνοεί την απόκτηση άλλων δυο παιχτών.

Μετά την απόφαση του Σάντος να αποχωρήσει για την Γκόιας, υπάρχει πρόθεση να πάρουν δεξιό μπακ. Θα αποφασιστεί προσεχώς, αν η τελευταία προσθήκη, θα αφορά στόπερ ή θα κινηθούν να φέρουν κεντρικό επιθετικό.

Δεν αποκλείεται να αποκτηθεί παίχτης, που θα παίξει δεξιά και στο κέντρο της οπισθοφυλακής. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΤΕΛΙΚΟΣ Κυπέλλου: H ώρα έναρξης, ο αριθμός των εισιτηρίων, ο τυπικά γηπεδούχος και οι κερκίδες

ΤΕΛΙΚΟΣ Κυπέλλου: H ώρα έναρξης, ο αριθμός των εισιτηρίων, ο τυπικά γηπεδούχος και οι κερκίδες

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (07/05) στα γραφεία της ΚΟΠ, η οργανωτική σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο ΓΣΠ την Παρασκευή 29 Μαΐου, με ώρα έναρξης στις 19:00.