Αποκάλυψη για τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή: Χωρίς γιατρό έγινε ο αγώνας!

Αποκάλυψη για τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή: Χωρίς γιατρό έγινε ο αγώνας!

Χωρίς γιατρό έγινε ο αγώνας Καραϊσκάκη Μαυρομματίου-Δόξας Αμπέλου, στον οποίο έχασε τη ζωή του ο 20χρονος ποδοσφαιριστής Ηλίας Μπρέλλας, όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open».

Ο εισαγγελέας Καρδίτσας διερευνά τις συνθήκες του αιφνίδιου θανάτου του 20χρονου ποδοσφαιριστή Ηλία Μπρέλλα.

Ο παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του αγώνα Καραϊσκάκη Μαυρομματίου-Δόξας Αμπέλου, χωρίς να έρθει σε επαφή με άλλον ποδοσφαιριστή. 

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η «Δίκη στο Open», το ματς ξεκίνησε χωρίς την παρουσία γιατρού, κάτι απολύτως αναγκαίο βάσει του άρθρου 16 του ΚΑΠ της ΕΠΟ. 

Τη δικογραφία απέστειλε το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου στην Εισαγγελία Καρδίτσας και πριν την κηδεία έγινε νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα παθολογικά αίτια. 

 
 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πλάνο για αναβάθμιση του Τσιρείου Σταδίου - Εγκρίθηκε κονδύλι για την εκπόνηση Master Plan

Πλάνο για αναβάθμιση του Τσιρείου Σταδίου - Εγκρίθηκε κονδύλι για την εκπόνηση Master Plan

Σημαντική ώθηση λαμβάνει ο σχεδιασμός για την αναβάθμιση του Τσίρειο Στάδιο, έπειτα από συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Αρμεύτη με εκπροσώπους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του ΓΣΟ.