Προπονήθηκε τελικά ο Τζόκοβιτς

Προπονήθηκε τελικά ο Τζόκοβιτς

Φρένο στα σενάρια... τρόμου έβαλε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού βγήκε στο Melbourne Park για προπόνηση, έστω και με αρκετή καθυστέρηση.

Οι πληροφορίες από τη Μελβούρνη ανέφεραν ότι ακυρώθηκε και η σημερινή του προπόνηση, όμως εμφανίστηκε στο γήπεδο μία ώρα μετά το προγραμματισμένο.

Το πόδι του ήταν δεμένο, όμως ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμά του και φεύγοντας είπε «θα λέμε στο αυριανό ματς».

Πολύ κακό για το τίποτα; Αυτό θα το δούμε αύριο...

Πηγή: www.sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΜΑΡΑΓΚΟΣ προς παίκτες και προπονητή: «Θα πληρώνεστε στην ώρα σας, θα έχετε κίνητρα και θα σας αντιμετωπίζουμε με σεβασμό»

ΜΑΡΑΓΚΟΣ προς παίκτες και προπονητή: «Θα πληρώνεστε στην ώρα σας, θα έχετε κίνητρα και θα σας αντιμετωπίζουμε με σεβασμό»

Ο νέος πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρίστος Μαραγκός, επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καρράς», όπου είχε την πρώτη του επαφή με το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.