Προπονήθηκε τελικά ο Τζόκοβιτς

Προπονήθηκε τελικά ο Τζόκοβιτς

Φρένο στα σενάρια... τρόμου έβαλε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού βγήκε στο Melbourne Park για προπόνηση, έστω και με αρκετή καθυστέρηση.

Οι πληροφορίες από τη Μελβούρνη ανέφεραν ότι ακυρώθηκε και η σημερινή του προπόνηση, όμως εμφανίστηκε στο γήπεδο μία ώρα μετά το προγραμματισμένο.

Το πόδι του ήταν δεμένο, όμως ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμά του και φεύγοντας είπε «θα λέμε στο αυριανό ματς».

Πολύ κακό για το τίποτα; Αυτό θα το δούμε αύριο...

Πηγή: www.sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Judgment Day στο Champions League: Απόψε το μεγάλο φινάλε της League Phase με... 18 ματς! (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Judgment Day στο Champions League: Απόψε το μεγάλο φινάλε της League Phase με... 18 ματς! (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Όλα τα ματς, ίδια ώρα, υπολογισμοί, γκολ, βαθμοί, εναλλαγές θέσεων στον πίνακα, μάχες για την 8άδα και την 24άδα! Νύχτα… γιορτής και κρίσης στο Champions League!