Πόλυς Χαραλάμπους

Οι πέντε και πλέον χιλιάδες Απολλωνίστες που πήγαν χθες στο «Άλφαμέγα» στο Κολόσσι, φοβόντουσαν λίγο το ματς με την Ανόρθωση. Βασικά ανησυχούσαν μπας και η ομάδα επηρεαστεί από το ότι, τέσσερις μέρες προηγουμένως, αποκλείστηκε πρόωρα από τον θεσμό του κυπέλλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάθε άλλο. Οι παίχτες του Κωνσταντίνου Μακρίδη, μπήκαν δυνατά και αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό, θέλοντας να στείλουν το μήνυμα στην Ανόρθωση, ότι δεν πρόκειται να την αφήσουν να «τσιμπήσει» οτιδήποτε από το… διακύβευμα της αναμέτρησης.

Είχαν ενέργεια και ένταση, δυο στοιχεία που ζητά ο Μακρίδης, κάνει σχετικές αναφορές (σ’ αυτές τις δυο λέξεις) στις συνεντεύξεις τύπου. Χθες επανέλαβε ότι το βασικό ζητούμενο για την ομάδα του, είναι να έχει διάρκεια και να μην επαναπαυτεί στις δάφνες της επιστροφής στις νίκες.

Τούτο βασικά περιμένει και ο κόσμος, όχι μόνο στα παιχνίδια στο καινούργιο «σπίτι» της ομάδας στο Κολόσσι, αλλά και όταν βγαίνει εκτός. Για να συνεχίσουν να έχουν κίνητρο και να διεκδικήσουν ευρωπαικό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος.

Άλλες επισημάνσεις για την χθεσινή επιτυχημένη βραδιά στο Κολόσσι:

-ΜVP της βραδιάς ήταν ο Γιάννης Πίττας. Άνοιξε τον δρόμο για την επιτυχία (σκόραρε για δεύτερη φορά στο νέο γήπεδο), είχε σουτ στο δοκάρι, έδωσε την ασίστ στο τρίτο γκολ!

-Το πιο όμορφο γκολ το σημείωσε ο Μπασέλ Ζράντι. Μάλιστα στις καθυστερήσεις, «άγγιξε» και το 4-0 με πιο θεαματικό τρόπο. Είχε κάμποσο καιρό να σκοράρει ο Λιβανέζος.

-Ο Πάτρικ Γιόστεν ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Μπορούσε αυτός να γράψει το 1-0, αλλά ήταν σύμμαχος του Λόρια το δοκάρι, στο σουτ που έκανε έξω από την περιοχή. Ο Ολλανδός δεν φεύγει με τίποτε από το Κολόσσι…

-Μια μερίδα οργανωμένων οπαδών, κατακρίθηκαν όχι άδικα ότι συμμετείχαν στον «καρεκλοπόλεμο» με μερίδα ΑΕΛιστών στην ανάπαυλα του ντέρμπι κυπέλλου. Χθες, αρκετοί απ’ αυτούς που βρισκόντουσαν στο νότιο πέταλο, «συμπεριφέρθηκαν» σαν… Ιάπωνες ποδοσφαιρόφιλοι, μαζεύοντας τα σκουπίδια που οι ίδιοι δημιούργησαν (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).     

*Άλλαξε επιτέλους το… μενού κεράσματος των δημοσιογράφων στην ανάπαυλα. Χτες μας προσφέρθηκε… λαχταριστό χάμπουργκερ και παγωμένο αναψυκτικό! Mπήκε φρένο στην... μονοτονία του κρύου σάντουϊτς (χωρίς ποτό). 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ / ΚΕΡΔΟΣ-ThemaSports
04/05 @ 13:31

ΑΠΟΛΛΩΝ / ΚΕΡΔΟΣ

Αποτυχημένη η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα.

Ανοικτό του Κολ…-ThemaSports
04/05 @ 09:50

Ανοικτό του Κολ…

Ο Ίσρα Κολ διαθέτει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τον Απόλλωνα

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν… -ThemaSports
02/05 @ 13:08

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν…

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης χθες είχε συνάντηση με τους Πάμπλο Ματσίν και Μάκη Παπαιωάννου. Έγινε ο απολογισμός της σεζόν (ο Ισπανός περί τα τέλη του 2023 έπιασε δουλειά στο Κολόσσι), οι δυο τεχνικοί υπεύθυνοι κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις.

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
02/05 @ 07:56

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη…

Το ΔΣ του σωματείου απέφυγε να πάρει θέση, για το αν πρέπει να συνεχίσει ο Φοίβος Βάκη, να εκπροσωπεί τον Απόλλωνα στην Ομοσπονδία. Όπως γράψαμε προχθές εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Γιώργος Αθηνής, να συναντηθεί τόσο με τον ίδιο τον Βάκη, όσο και με τους προέδρους της εταιρίας Νίκος Κίρζη και της γυναικείας ομάδας Αντρέα Μαραγκό.

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής-ThemaSports
30/04 @ 21:35

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής

Στο προσκήνιο το θέμα Φοίβου Βάκη στον Απόλλωνα, μετά τα «πυρά» που εξαπέλυσε κατά του Ανδρέας Μαραγκός, ζητώντας την παραίτηση του.

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!-ThemaSports
30/04 @ 21:16

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!

Αποτυχημένη ήταν η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τουλάχιστον το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ