Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν σπίτι του Πίτερς για να τον πείσουν να μείνει!
Οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο σπίτι του Άλεκ Πίτερς, τον αποθέωσαν και του ζήτησαν να μείνει στον Πειραιά!




Η μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Ζεράρ Πικέ και τη Σακίρα καλά κραττεί!
Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, όχι μόνο δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες της Σακίρα μέσω του νέου της τραγουδιού στο οποίο κατακεραυνώνει τον πρώην σύζυγό της, αντιθέτως φαίνεται πως πέρασε στην αντεπίθεση!
Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του πως η εταιρία ρολογιών «Casio» είναι χορηγός του πρωταθλήματος Kings League που έχει, ο 35χρονος Ισπανός προέβει σε μία ακόμα καυστική ενέργεια, θέλοντας να πικάρει την Κολομβιανή τραγουδίστρια.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής, ο Πικέ πήγε στο προπονητικό κέντρο της Kings League με ένα... Renault Twingo!
Να θυμίσουμε πως το τραγούδι της Σακίρα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».
El presi @3gerardpique acaba de llegar pic.twitter.com/o5ZFeiENaf
— Kings League InfoJobs (@KingsLeague) January 15, 2023
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις