Θέλει τίτλο και... «χρυσό παπούτσι» και το ΦΩΝΑΖΕΙ!

Θέλει τίτλο και... «χρυσό παπούτσι» και το ΦΩΝΑΖΕΙ!

Συνέχισε το... κρεσέντο του στο σκοράρισμα ο ασταμάτητος Ζάιρο, ο οποίος με το καθοριστικό γκολ που σημείωσε χθες στο φινάλε του Α΄ ημιχρόνου κόντρα στην ΕΝΠ, βοήθησε την ομάδα του τα μέγιστα για να "αποδράσει" με το πολύτιμο τρίποντο από το Παραλίμνι και να πατήσει ξανά κορυφή!

Ήταν το 14ο τέρμα του Βραζιλιάνου επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα, ο οποίος οδηγεί... εκ του ασφαλούς την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, η οποία αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τίτλου για να γράψει ιστορία.

Ο ίδιος πάντως το πιστεύει, το θέλει όσο τίποτε άλλο και το... "φωνάζει" με την απόδοση του σε κάθε ματς που αγωνίζεται!

Μάλιστα, έχει και έξτρα κίνητρο, που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πίνακα των σκόρερ, όπου μέχρι στιγμής, κι ενώ βρισκόμαστε στη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, φαίνεται να παίζει... χωρίς αντίπαλο, αφού ο Μπρούνο που είναι στη 2η θέση, έχει πετύχει επτά γκολ λιγότερα, ενώ ακολουθούν με έξι τέρματα, οι Κακουλλής, Μαρκίνιος, Άλτμαν και με πέντε οι Πίττας, Βαλακάρι, Μπέγκτσον και Κακόριν.

ΕΔΩ η σχετική λίστα.

Σημειώνουμε, ότι ο Ζάιρο σκόραρε μέχρι στιγμής 14 γκολ απέναντι σε: ΑΠΟΕΛ, Ακρίτα (τρεις φορές), ΑΕΚ, Απόλλων (δύο φορές), ΕΝΠ (τρεις φορές), Δόξα, Άρη, Ολυμπιακό και Καρμιώτισσα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

5 λάθη που κάνουν οι άντρες με τον γυναικείο οργασμό

5 λάθη που κάνουν οι άντρες με τον γυναικείο οργασμό

Σύμφωνα με επαγγελματίες που ειδικεύονται στις ερωτικές σχέσεις των ζευγαριών, πολλοί άντρες κάνουν αυτά τα πέντε λάθη, όταν πρόκειται να ικανοποιήσουν τις γυναίκες.