Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την πρόκριση κόντρα στον Εθνικό και τις τρεις μεταγραφικές κινήσεις: «Ήταν μια πρόκριση που πιο πολύ αλλάζει την ψυχολογία. Δείχνουμε πιο δυνατοί και ήδη μεταγραφικά έχουμε τους τρεις επιθετικούς που αποκτήσαμε μαζί μας και θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Δευτέρας με την Νέα Σαλαμίνα».

Για τον νέο προπονητή της Δόξας και την περίπτωση Κύπρου Μούζουρου: «Ο Βίκτορ Μπασάντρε θα είναι ο νέος μας προπονητής, έκανε την πρώτη του προπόνηση και την Δευτέρα θα είναι στον πάγκο. Πήραμε τις καλύτερες συστάσεις για τον νέο μας προπονητή καθώς συνεργάστηκε και με δύο παίκτες μας στο παρελθόν. Ο Κύπρος Μούζουρος είναι γεννημένος στην Κατωκοπιά, είναι παιδί δικό μας και το φέραμε για να παραμείνει στην ομάδα. Είναι νεαρός, έχει πολλές δυνατότητες, θα αποκτήσει εμπειρίες και σύντομα θα πάρει την ευκαιρία του».

Για την απόκτηση Αλεξάντερ Τρούγιτς: «Ο Αλεξάντερ Τρούγιτς έχει πολύ καλές περγαμηνές, έπαιξε στις μικρές Εθνικές της Σερβίας, πήρε κύπελλο στην Ρωσία και πιστεύω ότι θα δώσει πολλά στην ομάδα».

Για τον Ασάντε: «Ο Ασάντε επέστρεψε στην ομάδα μετά τον δανεισμό του στην ΑΕΚ. Σήμερα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και θα επιστρέψει».

Για την απόκτηση Ογιάλα: «Είναι Φινλανδός που αποκτήσαμε από την Μάδεργουελ είχε απραξία αλλά προπονείται εδώ και δύο μήνες μαζί μας και με τα καλά του στοιχεία θα μας βοηθήσει αρκετά».

Για το αν θα γίνει τέταρτη κίνηση: «Είμαστε κοντά σε επιθετικό που παίζει στο Βουλγάρικο πρωτάθλημα αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω μέχρι να κλείσει η μεταγραφή».

Για την φετινή πορεία της ομάδας: «Η Δόξα είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα, θα παλέψουμε να μείνουμε στην κατηγορία και θα λάμψουμε ξανά. Είμαι αισιόδοξος ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για το γεγονός ότι καθυστέρησε να ξεκινήσει ο αγώνας με τον Εθνικό: «Καθυστέρησε να ξεκινήσει ο αγώνας γιατί έβρεχε δέκα ώρες στην Περιστερώνα».

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καραβίδας: «Βαρέθηκα το ποδόσφαιρο - Θα ανεβάσω τη Δόξα ξανά στην πρώτη κατηγορία και θα φύγω»-ThemaSports
18/04 @ 11:13

Καραβίδας: «Βαρέθηκα το ποδόσφαιρο - Θα ανεβάσω τη Δόξα ξανά στην πρώτη κατηγορία και θα φύγω»

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM.

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Με τον κ. Χριστοδούλου έχω μια πολύ καλή σχέση - Η Κύπρος πάντα θα με ενδιαφέρει»-ThemaSports
17/04 @ 13:10

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Με τον κ. Χριστοδούλου έχω μια πολύ καλή σχέση - Η Κύπρος πάντα θα με ενδιαφέρει»

Ο τέως προπονητής της Δόξας, Γιώργος Πετράκης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα Στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου για το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα της Κατωκοπιάς.

Πήρε... σειρά ο Πετράκης - Αποχωρεί από την Δόξα-ThemaSports
16/04 @ 12:38

Πήρε... σειρά ο Πετράκης - Αποχωρεί από την Δόξα

Παρελθόν από την Δόξα αναμένεται ότι θα αποτελέσει ο Γιώργς Πετράκης.

Τραβάει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων!-ThemaSports
13/04 @ 20:50

Τραβάει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων!

Ο Αλέξανδρος Αντωνίου πραγματοποίησε ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση με την φανέλα της Δόξας.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Η διοίκηση στάθηκε δίπλα στην ομάδα παρά τις δυσκολίες, μεγάλο το κατόρθωμα να μείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία»-ThemaSports
13/04 @ 20:28

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Η διοίκηση στάθηκε δίπλα στην ομάδα παρά τις δυσκολίες, μεγάλο το κατόρθωμα να μείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Μάριος Χαραλάμπους, μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα.

ΘΑΥΜΑ!-ThemaSports
13/04 @ 20:07

ΘΑΥΜΑ!

Μόνο με θαύμα μπορεί η Δόξα να παραμείνει στην Α' Κατηγορία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ