Θύμα απάτης ο Μπολτ, έχασε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια!

Θύμα απάτης ο Μπολτ, έχασε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια!

Ένας επιδέξιος κατάφερε να πείσει τον Γιουσέιν Μπολτ ότι είναι υπάλληλος επενδυτικής εταιρείας, του… ξάφρισε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια και εξαφανίστηκε χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί.

«Φτερά» έκαναν κάποιες δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από τους λογαριασμούς του Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος έπεσε θύμα απάτης όπως και κάποιοι άλλοι που εμπιστεύτηκαν τα χρήματά τους σε εταιρία της πατρίδας τους.

Οπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Τζαμάικα, ο παγκοσμίου φήμης σπρίντερ είδε τα λεφτά του να εξαφανίζονται από την τράπεζα, χωρίς εκείνος να το πάρει χαμπάρι.

Μάλιστα, ο υπάλληλος που φέρεται να απέσπασε τα χρήματα από τους λογαριασμούς του Μπολτ, έχει… εξαφανιστεί και η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για να τον εντοπίσει!

Παράλληλα, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που αφαιρέθηκε από τους λογαριασμούς του Ολυμπιονίκη, ούτε αν τα χρήματα αυτά τα είχε ασφαλισμένα.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ροναλντίνιο: Viral το σπρώξιμο στον Μαρσέλο στο Clasico παλαιμάχων (BINTEO)

Ροναλντίνιο: Viral το σπρώξιμο στον Μαρσέλο στο Clasico παλαιμάχων (BINTEO)

Viral διαστάσεις απέκτησε ένα χιουμοριστικό σκηνικό μεταξύ των Ροναλντίνιο και Μαρσέλο στο Clasico παλαιμάχων, όταν ο πρώην επιθετικός της Μπάρτσα έσπρωξε τον θρύλο της Ρεάλ.