Πόλυς Χαραλάμπους

Αν η ΑΕΛ εγγράψει στο μητρώο της ΚΟΠ τους Τσέρνιχ, Μεντόζα, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής με την Ομόνοια, τότε θα πρέπει να διαγράψει άλλον έναν παίχτη. Ο Τσέρνιχ θα γραφτεί στην θέση του τραυματία Μπάστο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αν αποφασίσουν να δηλώσουν τον Μεντόζα για το ματς με τους πράσινους στο ΓΣΠ, τότε θα διαγράψουν τον Στέφαν Τσέποβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός προπονείται ατομικά, δεν λαμβάνει μέρος στις κανονικές δραστηριότητες της ομάδας.

Αν οριστικά φύγει ο Σάντος, τότε θα ανοίξει άλλη μια θέση στον κατάλογο Α’. Για τον τέταρτο παίχτη που θα αποχωρήσει, προς το παρών δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Για τον Γερμανό στόπερ Φιλίπποβιτς, δεν είναι εύκολη η απόφαση να αποδεσμευτεί, επειδή έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2024. Είναι και απο τους πιο ψηλά αμοιβόμενους παίχτες. 

Υπάρχει πάντως και η πιθανότητα, προσεχώς ο Γερμανός στόπερ, να υπολογίζεται κανονικά από την τεχνική ηγεσία. Δεν έχει γράψει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι, λόγω μυικών τραυματισμών, από το καλοκαίρι που υπέγραψε στην ομάδα. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ-ThemaSports
04/05 @ 12:18

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Ο Ανδρέας Μακρής ξεχώρισε την φετινή περίοδο, παρά την κακή σεζόν της ΑΕΛ.

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ