Φαίνεται πως έχουν βάση τα ρεπορτάζ που θέλουν την Αλ Χιλάλ να κάνει προσπάθεια για να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έχει γραφτεί, μάλιστα, ότι η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, που είναι η μεγάλη αντίπαλος της Αλ Νασρ η οποία απέκτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι έτοιμη να δώσει 300 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο στον Αργεντινό για να τον πείσει.
Το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και όλα έδειχναν ότι πρόθεσή του ήταν να συνεχίσει στη γαλλική πρωτεύουσα, τουλάχιστον για άλλον έναν χρόνο.
Ωστόσο, τώρα που μπαίνουν στη μέση τα... πετροδόλαρα ουδείς μπορείς να προβλέψει τι θα αποφασίσει ο 35χρονος Αργεντινός. Τα νεότερα ρεπορτάζ αναφέρουν πως άνθρωποι της σαουδαραβικής ομάδας αναμένεται τις επόμενες ώρες να ταξιδέψουν στο Παρίσι, προκειμένου να συζητήσουν με τον Μέσι και τον πατέρα του για το μέλλον του.
Πηγή: www.sdna.gr
Ο Φραν Σολ είναι ένας από τους στόχους της ΑΕΛ για την επίθεση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/06 @ 22:15
Η Αγγλία έπαιξε σε χαμηλό τέμπο, πέρασε με το… επαγγελματικό 1-0 από την έδρα της Ανδόρας και έκανε το 3/3 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
07/06 @ 22:00
Φουλάρει για την απόκτηση του Γκίτενς από την Ντόρτμουντ η Τσέλσι, προσφέροντάς του συμβόλαιο επταετούς διάρκειας!
07/06 @ 20:20
Καζάνι που βράζει είναι η εθνικής Ιταλίας, με το μέλλον του Λουτσιάνο Σπαλέτι να είναι εξαιρετικά αμφίβολο και τον Κλαούντιο Ρανιέρι πολύ ψηλά στη λίστα για να τον αντικαταστήσει.
07/06 @ 17:50
Σε κίνηση με έντονο συμβολισμό, η διοίκηση των Φρίντκινς ικανοποιεί την επιθυμία των φιλάθλων και επαναφέρει το εμβληματικό ASR στην καρδιά του σήματος της Ρόμα.
07/06 @ 15:49
Ο Ολυμπιακός είναι πλέον μία ανάσα από τη συμφωνία με την Μπράιτον για τη μεταπήδηση του Μπάμπη Κωστούλα στην Αγγλία, με τη μεταγραφή του να ξεπερνάει τα 47 εκατομμύρια ευρώ.
06/06 @ 22:06
Διαβάστε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Άγγελου Ποστέκογλου προς τους φιλάθλους και όλους όσους συνεργάστηκε στην Τότεναμ.
BEST OF THEMASPORTS