Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε νικηφόρα το εκτός έδρας εμπόδιο της ΑΕΚ

Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε νικηφόρα το εκτός έδρας εμπόδιο της ΑΕΚ

Ο ΑΠΟΕΛ στον πρώτο χρονικά αγώνα της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Futsal, νίκησε στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο την Skylink ΑΕΚ με 6-2 και έφτασε στους 23 βαθμούς.

Η ομάδα της Λάρνακας μετά την ήττα της παρέμεινε στην τέταρτη θέση με 17 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με 2-1 από τέρματα που πέτυχαν οι Δημητρίου και Ιακώβου, μείωσε στο 18ο λεπτό με τον Παπασπύρου η ΑΕΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ με Κονσεϊσάο και Βασιλείου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 και στο 34ο λεπτό ο Παπασπύρου σκόραρε ξανά, μειώνοντας σε 4-2 για την ΑΕΚ.

Στο 37ο λεπτό ο Σάββας Ομήρου πέτυχε το 5-2 για τον ΑΠΟΕΛ και στο 39ο λεπτό ο Ψηλογένης διαμόρφωσε το 6-2.

Ο αγώνας με τη στήριξη της ΚΟΠ μεταδόθηκε απευθείας από τη Cytavision.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Έδωσε τα χέρια με Ζαχίντ, έβαλε την τζίφρα του και ανακοινώθηκε! (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Έδωσε τα χέρια με Ζαχίντ, έβαλε την τζίφρα του και ανακοινώθηκε! (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Επέστρεψε στις ρίζες του ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γκάγιας Ζαχίντ, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βαλερένγκα η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του. Δείτε δηλώσεις.