Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΑΕΛ για το θάνατο του Χαμπή Ευριπίδου:
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Το Δ.Σ. της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο και το Δ.Σ του Σωματείου ΑΕΛ, εκφράζουν θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Απόλλωνα για τον θάνατο του Χαμπή Ευριπίδου.
Η συνεργασία μας με τον Χαμπή Ευριπίδου, φροντιστή για πολλά χρόνια του Απόλλωνα ήταν πάντα εξαιρετική και υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός.
Αιωνία του η μνήμη, καλό παράδεισο.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ομάδες για τον Χαμπή Ευριπίδου
Εννιά παιχνίδια περιλάμβανε το... πρώτο πιάτο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, το οποίο «σερβιρίστηκε» το βράδυ της Τρίτης 4 Νοεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/11 @ 11:06
Ενημέρωση από την ΑΕΛ που φιλοξένησε στο προπονητικό της κέντρο το Ίδρυμα Άγιος Στέφανος, και συγκεκριμένα άτομα από τις κατοικίες κοινωνικής ένταξης.
04/11 @ 12:58
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.
04/11 @ 09:54
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, μίλησε στον Supersport 104.
03/11 @ 12:44
Το μεγάλο στοίχημα για την ΑΕΛ στο ψεσινό ματς, ήταν να καταφέρει να είναι ανταγωνιστική απέναντι στην Πάφο και να μη γίνει... έρμαιο στις ορέξεις της.
02/11 @ 23:24
Καυστική ανακοίνωση από την ΑΕΛ για την φάση με την αγκωνιά του Νταβίντ Λουίζ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Πάφο.
02/11 @ 23:16
Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της αντιδρά έντονα για τη διαιτησία του αγώνα με την Πάφο και πιο συγκεκριμένα την φάση όπου ζήτησε κόκκινη σε κτύπημα του Λουίζ στον Φιλιώτη.
BEST OF THEMASPORTS