Κλειστό κύκλωμα και... Ομόνοια-Πάφος - Τα δεδομένα μέχρι σήμερα
Δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα Ομόνοια-Πάφος την ερχόμενη Πέμπτη
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Καλησπέρα σας. Σημαντική επιτυχία για την ΑΕΛ η πρόκριση, ειδικότερα κόντρα στον Απόλλωνα που είναι η άλλη «μεγάλη» ομάδα της Λεμεσού. Έγινε το καλύτερο πάρτι εγκαινίων. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν με πάθος και διάθεση, το άξιζαν τα παιδιά που τις προηγούμενες εβδομάδες δέχτηκαν μπόλικη κριτική. Ήθελαν την πρόκριση για εκείνους, αλλά και τον κόσμο που μας στηρίζει εξ αρχής. Το γήπεδο δίνει μεγάλη δυναμική, ειδικότερα με κόσμο».
Για την εμφάνιση: «Ήταν εξαιρετική εμφάνιση, με πάθος και διάθεση. Στο τέλος της ημέρας παίρνουν τα εύσημα οι πάντες. Αν έχουν θέληση στο γήπεδο, ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια. Το ματς κρίθηκε από ένα χαμένο πέναλτι, ήμασταν πιο τυχεροί σε ένα καλό ντέρμπι. Συγχαρητήρια στους συντελεστές του αγώνα, που κινήθηκαν με αθλητοπρέπεια».
Για τα επεισόδια: «Ήταν μεμονομένο περιστατικό στο ημίχρονο, το οποίο μας χάλασε τη γιορτή, όμως επανήλθαν τα πράγματα στη θέση τους και «έκλεισε» όμορφα η βραδιά. Η Αστυνομία στο γήπεδο έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να κυλήσουν τα πάντα ομαλά. Δε τους θέλουμε στο γήπεδο αυτούς που κάνουν φασαρίες. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, τα ματς πρέπει να τελειώνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δίχως θέματα».
Για την Ομόνοια και το ρόστερ: «Είναι μεγάλο το ρόστερ, έχουμε προβλήματα, τα αντιμετωπίζουμε ως ομάδα, μάλιστα σε 120 λεπτά κάναμε μόνο δύο αλλαγές κόντρα στον Απόλλωνα. Μπράβο σε όλους για την απόδοση και την πρόκριση. Πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Η ΑΕΛ είναι υποχρεωμένη από σήμερα να δουλέψει για το παιχνίδι με την Ομόνοια, θα έχουμε απουσίες, όμως θέλουμε αποτέλεσμα».
Για Σάντος και μεταγραφικά: «Υπάρχει μία επίσημη πρόταση για Σάντος από Βραζιλία. Η σημαντικότερη παράμετρος της ιστορίας, ανήκει στον ποδοσφαιριστή, δεν βάλαμε πωλητήριο σε κανέναν παίκτη. Ότι εξέλιξη υπάρχει, θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Η πώληση δεν έχει να κάνει με το οικονομικό ζήτημα. Καμία απόφαση πριν την Ομόνοια, ο Σάντος υπολογίζεται κανονικά για τη δοκιμασία».
Για Μεντόσα: «Ο Μεντόσα περνάει τη διαδικασία των εξετάσεων, όλα θα πάνε καλά και θα υπογράψει το συμβόλαιο. Ο Τσέρνιτς έκανε προπόνηση, παρά το ρεπό που υπάρχει σήμερα. Ο ποδοσφαιριστής είναι στη διάθεση του τεχνικού, όμως θα χρειαστεί μερικές προπονήσεις ώσπου να αγωνιστεί με τα «γαλαζοκίτρινα». Από κει και πέρα, ένα στόπερ σίγουρα θέλουμε και μένει μία θέση για να «κλείσει» από την μεταγραφική περίοδο».
Για τραυματίες: «Όλοι όσοι έλειπαν θα συνεχίσουν να λείπουν. Ένα μικρό πρόβλημα αποκόμισε ο Μιραλάς, όμως μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό, το ίδιο και με τον Σις. Τα πάντα θα τα δούμε στην επόμενη προπόνηση».