Πόλυς Χαραλάμπους

Κρίθηκε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι ο χθεσινός αγώνας κυπέλλου με την ΑΕΛ. Βυθισμένοι στην απογοήτευση και στην στεναχώρια είναι οι πάντες στο οικοδόμημα του Απόλλωνα, επειδή η ομάδα του Μακρίδη έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την διάκριση στον δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κανένας δεν «πυροβολεί» τον Αλεσαμί, για το ότι ήταν ο μοναδικός παίχτης που λάθεψε στην ρωσική ρουλέτα, με αποτέλεσμα το ακριβό εισιτήριο να πάει στα χέρια των γαλαζοκίτρινων.

Παρακολουθώντας τα σχόλια των Απολλωνιστών στα κοινωνικά δίχτυα, επανήλθαν οι κριτικές εναντίον του Μακρίδη, μερικοί υποστηρίζουν μάλιστα ότι «δεν είναι κανονικός προπονητής». Αυτοί που κινούνται σε αυτή την σχολή σκέψης, προτάσσουν και την διαχείριση που έκανε ο Γιαννέφσκι, «βγάζοντας» ένα ματς 120 λεπτών με μόλις 13 παίχτες.

Ο 40χρονος κόουτς, φυσικά έχει μερίδιο ευθύνης, για το ότι η ομάδα αποχαιρετά νωρίς τον θεσμό του κυπέλλου. Όπως και για το ότι δεν κατάφερε να την… πάρει πιο κοντά στην διεκδίκηση ενός ευρωπαικού εισιτηρίου στον θεσμό του πρωταθλήματος.

Όμως, επιμένουμε ότι για να κινδυνεύει παρά πολύ σοβαρά η ομάδα να μείνει εκτός Ευρώπης, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, ο βασικότερος λόγος είναι τα… μαζεμένα λάθη στον σχεδιασμό και η διαχείρισης της περσινής διάκρισης, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Έχουμε αναλύσει αρκετές φορές, τις επιλογές παιχτών που έγιναν, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα. Όχι μόνο ο Μακρίδης, αλλά και ο Καταλά (που έκατσε για 3 μήνες στο Κολόσσι), ίσως να πήγαν «θύματα» αυτών που είχαν το γενικό πρόσταγμα για το χτίσιμο της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι κανένας εκ των δυο προπονητών στην μετά-Τσόρνιγκερ εποχή, δεν έχει την μεγάλη εμπειρία και την κατάλληλη προσωπικότητα. Γι’ αυτό και απέτυχε η προσπάθεια τους να κρατήσουν την ομάδα μέσα στους αρχικούς της στόχους.

Για να το κλείσουμε, δεν πρέπει  να «πυροβολούν» κανένα Μακρίδη, οι οπαδοί του Απόλλωνα, ψάχνοντας τους λόγους και τα αίτια της αποτυχημένης χρονιάς. Οι «λογαριασμοί» που έρχονται ο ένας μετά τον άλλον, οφείλονται στα «θαλασσώματα» που έγιναν την εποχή του θέρους…

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ