Ο Χρίστο Μπόνεφ υποδέχθηκε με ενθουσιασμό την αποστολή της Εθνικής μας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Στις εγκαταστάσεις της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ προπονήθηκε το πρωί η Εθνική μας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παρελθόν από την προεδρία της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποτελεί ο Νοέλ Λε Γκρε!
Κάτω από τις αφόρητες πιέσεις μετά τις δηλώσεις του για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τις κατηγορίες περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων, ο Νοέλ Λε Γκρε παύθηκε από τα καθήκοντά του, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας!
«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Νοέλ Λε Γκρε είναι πολύ στεναχωρημένος», ήταν τα λόγια του ιστορικού ηγέτη της Λιόν και μέλους της εκτελεστικής επιτροπής, Ζαν Μισέλ Ολά, που αποκάλυψε, ουσιαστικά, το τέλος του Νοέλ Λε Γκρε.
Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον 81χρονο πρόεδρο, με τα μέλη της εκτελεστικής να αποφασίζουν την απομάκρυνσή του από τη θέση του προέδρου, όσο διαρκεί η έρευνα του υπουργείου Αθλητισμού για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης.
Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο νυν αντιπρόεδρος Φιλίπ Ντιαλό, ενώ ο Εμανουέλ Μακρόν φέρεται να έχει διερευνήσει τις προθέσεις του Μισέλ Πλατινί.
Jean-Michel Aulas est sorti du siège de la FFF, où se tenait le comité exécutif exceptionnel : « Noël Le Graët est très malheureux. » pic.twitter.com/wD8EEaZX90
— L'ÉQUIPE (@lequipe) January 11, 2023
Noël Le Graët mis en retrait de la présidence de la FFF, Philippe Diallo assure l'intérim https://t.co/irXGLF2fzI pic.twitter.com/7yc8lgRtGC
— L'ÉQUIPE (@lequipe) January 11, 2023
Πηγή: sport-fm.gr