Πόλυς ΧαραλάμπουςΣοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ίσρα Κολ. Ο Αργεντινός χαφ έχει σοβαρό μυικό πρόβλημα (θα υπάρξει ιατρικό ανακοινωθέν προσεχώς) και εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 1,5 μήνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο έμπειρος χαφ τραυματίστηκε σε μια χρονική στιγμή, που ανέβαζε στροφές…
Για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ, δεν υπολογίζεται ούτε ο Αμρ Ουάρντα, αμφίβολη θεωρείται η συμπερίληψη στην αποστολή του Χάμπου Κυριάκου.
Εννιά παιχνίδια περιλάμβανε το... πρώτο πιάτο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, το οποίο «σερβιρίστηκε» το βράδυ της Τρίτης 4 Νοεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/11 @ 13:37
Στον Supersport 104.0 και sτην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τη Μαρίνα Αργυρού και με τον Μάκη Νικολάου, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.
04/11 @ 10:20
Ενημέρωση από τον Απόλλωνα:
03/11 @ 12:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, την επομένη της ήττας της ομάδας του από την ΑΕΚ στο «Άλφαμεγα».
03/11 @ 10:00
Καλή η κριτική, αλλά στο ποδόσφαιρο για να πετύχεις τους στόχους σου, χρειάζεται να έχεις μαζί σου σε κάποιες... κομβικές στιγμές και τη ρημάδα την τύχη!
03/11 @ 08:02
Πολύ απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ΑΕΚ ο Σωφρόνης Αυγουστή.
02/11 @ 20:07
Προβάδισμα για τους γαλάζιους κόντρα στην ΑΕΚ.
BEST OF THEMASPORTS